Nem vagyok boldog az anyuka szerepben, mit lehet tenni (mellette költözés, építkezés stb. ) ebben az esetben?
Van egy 3 éves lányom, és egy 10 hónapos kisfiam. Nemrég (6 hónapja) költöztünk be egy félkész házba, rengeteg a meló még vele. A cuccaink egy része még mindig dobozokban (nincs szekrény kipakolni, rendben tartani a dolgokat).
Állandó takarítás, főzés, bevásárlás, gyerekrendezésből áll a napom. Konkrétan ma most ültem le először. Pedi ma nem főztem, csak sütőbe tettem a kaját. Még mindig nincs rend, és tisztaság sem megfelelő számomra. Folyamatos mókuskerékben vagyok, mert ha éppen valamit sikerül megcsinálni, a következő újratermelődik (még mindig vár a hűtő kitisztítása, ablakpucolás stb.) Pedig nem patikarendet várok el.
Egyszerűen nem érem utol magam sosem, a párom rengeteget dolgozik, azért, hogy tudjuk előre haladni. De az itthoni dolgokat egyszerűen nem bírom kézben tartani.
A munkálatok megszervezéséről, hogy kész legyen a ház, már ne is beszéljünk..
Engem mår gyerekkoromban megtanitott apa arra hogy nem szabad félkész, felujitando, ez a baja, az a hiányossága házat venni, söt van is egy ismert film ahol megvett a szerelmespár egy házat es vasarlas utan derültek ki a rejtett hibái,.leestek az emeletröl fürdökádastol,.beszakadt alattuk a lépcsö, stb :)
Szoval a vasarlasnal lett elcseszve.
Nekunk nincs ilyen bajunk, még sem látok ki a szimpla alap mosás fözes takaritasbol
Szerintem inkabb eleged van. Inkabb a tobbi dologbol mint a gyerekekbol igy nem kotnem ossze ezt az anyalettel.
Egy koltotes haz ujitas gyerekek nelkul is stresszes dolog.
Majd ha lemegy a mizeria akkor sokkal jobb lesz. De kozben is kapcsolj ki. Menj el valahova. Babysitter, nagyszulok stb
Kitartas
"7 - es, akkor mit keresel, a gyerekvállalás, nevelés kategóriában?"
nem tudtam róla, hogy körbepisilted te és a többi nagy magyar anya ezt a topicot, mint territóriumot, és hogy nem szabad ide elnézni.
egyáltalán nem vágyom családra, sőt, valamiféle önigazolást látok itt a sok boldogtalan anya keserveit olvasva, hogy én ebbe nem ugrottam bele.
szabad vagyok, és ezt nem adnám fel, mert tudom, hogy nem lennék ideális anya, más dolgok fontosak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!