Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti éltetek nemi életet a...

Ti éltetek nemi életet a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én nem bírom megértetni a férjemmel hogy nem lesz baja. Volt már vetélésünk, de most minden oké, doki is áldását adta, de a férjem fél, bennem meg tombolnak a hormonok utána.
2018. máj. 1. 06:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

2 honappal elotte veteltem. Igy megbeszeltuk az orvosommal h ezuttal 12.hetig nincs házasélet. Aztan meglatjuk.

13.hettol 34.hetig elhettunk nemi eletet.

2018. máj. 1. 12:33
 12/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem nagyon...úgy a 20 hétig igen,de akkor se túl sűrűn,iszonyatosan feszélyezett,hogy nagy a hasam és benne mozog a baba... tudom az eszemmel,hogy terhesség,nem betegség.és a dokim is azt mondta nyugodtan de valahogy mégsem ment a dolog.Szülés után minden ment a régiben,de most megint babát tervezünk,és már most tudom,hogy megint csak nem fog menni,mert az első 3 hónapban a vetélés miatt fogok parázni,utána meg jön a "benne van a baba" dolog.Marad az orális szex.Gáz vagy nem gáz,ez van.
2018. máj. 1. 14:06
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

Terhesseg termeszetes allapot

Egy egeszseges hazassagban a szex intimitas a terhesseg idejen is.

Ferjem imadta hogy kerekedem szerinte csodalatos tele elettel a terhes feleseg.

Az a beteg aki nem kivanja a feleseget a terhesseg miatt

2018. máj. 1. 15:55
 14/21 anonim ***** válasza:

Én párom sem nagyon kíván. Elején volt vérzés így az első 12 hétben semmiképp nem akart, utána is győzködni kellett. Kb heti egy alkalom van, egyszerűen nem kíván többször a baba miatt izgul.

Vannak ilyen férfiak akik ezt így élik meg, szerintem nem tudsz vele mit kezdeni.

2018. máj. 1. 16:24
 15/21 anonim ***** válasza:

"Az a beteg aki nem kivanja a feleseget a terhesseg miatt"

Pedig a többség nem kívánja csak a kötelességének próbál eleget tenni.Egy nő nem szexi amikor kismama,és teljesen másként kell bánni vele.

2018. máj. 1. 16:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Engem kivan a ferjem azzal nincsen baj, csak a felelme nagyobb. Es higyjetek el mar minden praktikat bevetettem 😂 egyszeruen fel hogyha utana mondjuk begorcsol mehem vagy valami akkor magat fogja okolni, vagy ha netan tortenik valami a babaval (megha nem is az aktus miatt). Mindennel jobban vagyik erre a picurra. Ami tok ertheto.

(Es nem tudom ki pontozza le a valaszokat, de kuldom egy melegebb eghajlatra.)

2018. máj. 1. 17:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a lepontozókkal,és azzal sem,hogy a férjed most félt.A terhesség egy múló állapot,szülés után majd visszaáll minden a normál kerékvágásba.
2018. máj. 1. 17:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet, gyengédség az más, teljesen normális! De aki konkrétan azt érzi hogy szexi egy terhes hasas nő, az beteg. Szép az arca, oké. Szereti ezért kívánja, oké. Na de akinek konkrétan arra áll rá a farka a pasinak hogy az asszony hasa nagy mert gyerek van benne az k ba szott undorító beteg állat!
2018. máj. 1. 18:48
 19/21 anonim ***** válasza:

én ilyenkor a baba perspektíváját veszem fel, és arra gondolok, mennyire kbszottul zavarna, ha apám baszná anyámat, miközben terhes velem.

egyszerűen rohadtul eluitasítom a szexet, mert nem igaz, hogy nem tudtok parancsolni magatoknak ilyenkor sem.

pláne, h. már volt egy vetélésed, hogy lehetsz ennyire élveteg, önző?!

2018. máj. 2. 00:37
 20/21 A kérdező kommentje:
Azon ritka egy szazalekba tartozunk, akik pontosan tudjak mitol ment el a baba, es mivel nem olyan dolog miatt ami veszelyeztet most is, igy szerintem semmi baj sincsen azzal ha az ember kivanja a ferjet terhesen is.
2018. máj. 2. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!