Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mihez van jogom? Nem vagyunk...

Mihez van jogom? Nem vagyunk házasok.Egy éve vagyunk együtt. Párom terhes lett,ő akarja,én nem. És mi lenne a célszerü ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Első pillanattól tudta,hogy nem szeretem a gyerekeket!Sokat beszéltünk erröl.Munka hejem nincs.Nem szedte be a tabletákat és teherbe esett.6 hetes.Kész tények elé állitott.És nem tudom mire számithatok.Vagy egyáltalán mit kellene tennem.Becsapotnak érzem magam.Azt hittem 25 év felett már komolyabb az ember.És nem tesz ijen meggondolatlan dolgot.
2008. okt. 30. 08:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igaz, benéztem.
2008. okt. 30. 15:40
 12/12 anonim ***** válasza:

25 felett úgy látszik csak a nők komolyabbak, a lány ott hibázott csak, hogy szóba állt veled és nem keresett magának egy olyan férfit aki valóban férfi és megteszi a dolgát!

Ha a nő babát szeretne és ezért megtesz mindent akkor az gerrinctelenségnek számít, de az hogy a férfi lövöldözik a világba védekezés nélkül, mert neki úgy jobb érzés...az persze teljesen normális és elfogadható!

Neked ahhoz van jogod hogy szeretkezés közben felhúzz egy gumit, egyéb esetben kötelességed van és ne keresgesd a nem létező jogaidat, higy kibújj ez alól!

Próbáld meg elfogadni hogy gyermeked lesz és ha te nem kérsz belőle akkor teljesítsd a kötelességed, fizesd a gyerektartást és ne zavard a lány boldogságát, melyet a baba érkezése ad, VAGY próbáld meg te is örömödet lelni benne és keress munkát, hogy eltarthasd a családodat! Szerintem ez az utóbbi jobban megéri!

2008. nov. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!