17 eves terhesen megtarthatom a picit?
Sziasztok. Sajnos egy figyelmetlenség miatt terhes lettem. A barátommal szeretjük egymást mindig védekeztünk és elég nagy méretei miatt valószínűleg elszakadt az óvszer. Kérlek ne bantsatok, tudom hiba meg fiatal vagyok de így is elég nehéz. Anyámmal mem tartom a kapcsolatot viszont ha már így alakult szeretetém megtartani a picit. A barátom 26 éves és mindenben támogat. Valaki tudna nekem tanácsokat adni? Nagyon nagy szükségem lenne rá
Köszönöm
Nyugodtan vállaljátok a gyermeketeket! Nincs miért aggódnotok, fiatalok vagytok és van hová hazavinni! Nem fog a gyámügy bántani titeket, csak ha nem látod el a pici!
Az apasági nyilatkozat azért szükséges, hogy az édesapa nevére kerüljön a gyermek és közös legyen a felügyeleti jog. Hiszen az ő gyermeke is! Ha most 30 éves lennél, akkor meg hápogna mindenki, hogy már kezdj el aggódni, mert lassan bezár a bazár. Várandós vagy és örülsz a lelked mélyén a picinek. A suli folytatására vannak megoldások, és lehet akár évet is összevonni estin valóban, csak akkor több a vizsga! Okj-s vizsgát 2-t támogat az állam, akár estin akár nappalin vagy levelezőn végzed 26 éves korig, ha jól emlékszem. Lehetőség van, neked, nektek kell dönteni, hogy mi a jó! De ez a baba jött, most! Kicsit átszervezed az életeteket és menni fog! Van élet a gyermekek mellett és után is!
Nyugodtan tartsd meg a picit, ha tenyleg stabilnak erzed a kapcsolatodat. Az en parom 27 eves, en 20, es siman megtartanam, meg ugy is, hogy most erettsegizek es nincs munkatapasztalatom. 3 eve vagyok egyutt a parommal, tervezzuk a kozos eletet es a hazassagot me a gyereket is. Gyereket kb 5 ev mulva szeretnek, mert addigra lesz diplomam es munkahelyem, stabilabb kornyezetbe szuletne es nem a baratom fizetesebol elnenk 3-an, de ha most becsuszna megtartanank, mert hiszunk abban, hogy igy kellett lennie.
Kicsit off, de ha ugy tetted volna fel a kerdest,hogy 17 eves terhesen abortuszra akarok menni es a parom/apukam nem tamogat ebben, akkor az abortusz ellenesek zuditananak gyulolkodo kommentekkel.
Kerdezo,engem anyukam 16!!! 16 évesen szült,megtartott,felelotlen volt,mert még most is felelotlen...
Ezzel azt akarom írni,Hogy tartsd meg HA odafigyelsz rá(lelki es fizikai teren is) gondolkodj elore(ha gyulladast kap pl,kap egy halalos akarmit,neveletlen stb stb)tudd kezelni! Az anya nem attol anya hogy megszuli a gyereket es mar halas lehet neki a gyermek.NEM! Sot ha felno a gyerek,gondolkodj el azon,hogy fog viszonyulni az apjahoz.(én elitélném,leszarnam a fejet amiert kikezdett egy lannyal+még a nagyszuleimet(az apukadat) is elitelnem amiert ilyen felelotlen. Ezt joszandekbol irtam,en azt mondom tartsd meg de vallald a kovetkezmenyeket es nezz a jovobe egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!