Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet kisgyerek mellett...

Hogy lehet kisgyerek mellett ápolóként dolgozni? (4-5 éves) a többi a leirasban

Figyelt kérdés
18éves vagyok és diplomas apolonak keszultem de jött a baba es megszeretném tartani. Párkapcsolatom van de elég ingatag mert az apa nem nagyon barátkozik az apaság gondolataval. Emiatt egy evet eltolodik a felsofoku tanulmanyom,de jovore ujra jelentkezek. Hogy lehet megoldani az ejszakazast egyedulallo anyakent egy kisgyerekkel? Ne savazzatok légyszi hanem ötleteket adjatok. Azért gondoltam a diplomás ápolora mert azzal esetleg kulfoldre is eltudnek menni es keresett szakma. Esetleg valami mas egeszsegugyon belul ami jol fizet?

2018. ápr. 25. 08:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az orvosi kilove de koszonom a tippeket:)
2018. máj. 10. 04:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért van kilőve?
2018. máj. 10. 07:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondj le arról,hogy ápoló legyél,mert ezzel soha nem leszel munkanélküli.Míg kics a gyerek mehetsz háziápolásba is.az szintén nappalos műszak,nem kell éjszakázni.
2018. máj. 10. 07:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk akinek kicsi gyereke van azt berakják kötözős nővérnek. Ez sebészeti osztályon van.
2018. máj. 20. 11:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon sokatoktol olvastam hasznos valaszokat! Várom továbbra is
2018. máj. 20. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Tényleg jobb a

gyógytornász

2018. szept. 3. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!