Szerintetek rossz anya vagyok?
Egyszerűen undorító, hogy ennél a kérdésnél is megy a lepontozás, gondolom olyanoktól akik sosem voltak ilyen helyzetben.
Kérdező! Mikor akarsz visszamenni? Az anyatej fontos lenne a babádnak. Abban szerintem semmi rossz nincs ha néha fél napra hazamész.
Az oké ha fél nap, egy nagy alvás vagy pl. a kutyus megszeretgetése, de ez hogy "ha már jobban lesz és erősebb vissza szeretnék menni" ez kimondom:gáz! Ebben ugyanis benne van hogy kvázi te úgyse tudsz semmit tenni hát otthon várod a telefont hogy "anyuka, már jobban lett, jöhet"...
Én nem azért voltam anno bent vele mert bármit is tenni tudtam volna hanem mert ott AKARTAM lenni!
Az én szememben igen, rossz anya vagy.
Napokra otthagyod az újszülött gyereked akinek rád, illetve a tejedre lenne szüksége? Normális vagy???
Ha kézbe még esetleg nem is foghatod, legalább az anyatejtől ne fosztanád meg!!!
Én is voltam hasonló helyzetben, bár szerencsére nem hosszú hetekig. Tőlem szülés utáni 3. napon vitték el a lányom, mentem utána a másik kórházba, 3 óránként mehettem be hozzá megszoptatni.
Kimerült voltam, de fel sem merült bennem, hogy ne lennék a közelébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!