Hogy van a kismama, akinek a babájánál vízfejűséget állapítottak meg?
Sziasztok! Az anyuka vagyok!
Jelentem: Most lett 5 hónapos és nyúl a tárgyakért!:))
Gratulálok a kis drágához!Csak így tovább!
2-es voltam
Sziasztok!
Köszönöm!
Rá pár napra a szájába is elkezdte venni. Most ez nagyon tetszik neki:DD Tudom, még sok mindent "kell" csinálnia, amiért aggódhatok, de ezek miatt is féltem kicsit, mert még nem csinálta és hopp egyik napról a másikra megtalálta a kezét:)
Hogy vagytok 14-es?Már jó nagy lehet a babád,biztos sokat ügyesedett azóta.Megosztasz velünk valamit?
2-es
Sziasztok! Az anyuka vagyok. Aki még figyeli a kérdést, és esetleg kiváncsi: Most lett 4 éves a kislányom, van nála lemaradás az értelmében is, és a mozgásában. Még nem tud járni. Nem beszél, csak a saját nyelvén:) Ősztől ovis lesz:))
A shunt-je azóta is tökéletes, maximum párszor gyanú volt, hogy baj van vele, de nem volt semmi hála istennek!
Továbbra is nagyon vidám, nagyon boldog "baba", mert olyan babás még mindig:) kék szemű, szőkésbarna fürtös, imádom! Epilepsziája lett, de majdnem tünetmentes, meg lehet kell szemüveg neki. Most az állítást gyakoroljuk, hogy nyújtsuk a lábát, még odébb van sajnos a járás, de nagyon hálás vagyok, hogy itt van velünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!