Hogyan adjam el a gyerek ruhákat?
Illetve az lenne a kérdésem, hogy a postázás, hogy éri meg?
Ti hogy szoktátok? Mibe teszitek?
Kb ingyen keresnek új márkásakat..nem könnyű.
Van amikor darabra van amikor csomagba hirdetem. Főleg helyi csoportokba,a csomagoknál országosan, ha postázni kell ami a csomagoknál jellemző akkor foxpost-al dobozba
Fillérekért maximum de mindenki a minél jobb márka, minél szebb állapot minél alacsonyabb árra vadászik. Aminél ez a három nem jár együtt az nem, vagy csak nagyon nehezen fog elkelni sajnos.
Postánál én ezek alapján nem küldeném darabonként csak minimum 3-at egyben és anyagilag a Foxpost vagy az MPL automata éri meg (500-600 Ft) de azt fizettetném a vásárlóval.
foxpost legolcsóbb 699ft . Az mpl 800ft környéke mert jó pár hónapja megdrágították.
Ha 300ft/db áron eladod a dody-t már tök jó vagy,de hozzászámoljuk a postát és már nem is bizti,hogy megveszik. 3 gyerekről való nagy mennyiségű baba ruhákat jó ideig szinte már ingyen hirdettem, a negyedét sikerült eladni...10 db hófehér nagyon jó állapotú body 1000ft-ért se ment el. Ami maradt azt szépen bevittem a családsegítőbe,mert nekem se buli 100-200ft-ért postázgatni,találkozókra rohangálni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!