Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha lenne már egy nagyobb...

Ha lenne már egy nagyobb gyereked, kikérnéd a véleményét a kistesó nevével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kislányt vársz és van egy nagyobb lányod, aki nyilván mindenféle fantáziadús, “vad” nevet akarna. Figyelembe veszed a véleményét?
2018. ápr. 18. 12:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Nekem van apám és anyám felől is féltesóm, mindkettőnél azt mondták, hogy jaj majd én válasszam ki a nevüket. Mindkettőnél mondtam többet is, de teljesen más neveket adtak. Ami oké, de akkor minek kérdezték a véleményem?
2018. ápr. 18. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem kérdeztük meg a nagyokat egyik terhességem alatt sem.
2018. ápr. 18. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
10 éves fiamat megkérdeztem, ötleteltünk...de végül a párom választott neve illett a legjobban a vezeték névhez. Kicsit szomorú lett, de már nem bánja :-)
2018. ápr. 18. 13:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Kikértem. Mivel nem volt ötlete, 4 listás névből ő dönthetett. 6 éves volt és a nekem is legjobban tetszőt választotta.
2018. ápr. 18. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok.Jó kérdés...A Mercédesz nem volt listás név nálunk,de egyáltalán nem egy válalhatatlan név.Ha nagyon kardoskodott volna amellett,akkor elképzelhető,vagy akkor két nevet kap a kicsi.
2018. ápr. 18. 15:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi kitaláltuk az öcsi nevét, és tényként közöltük a 4 éves nővérével. Aki közölte, hogy ez oly csúf név, hogy reméli, hogy mégis hugi lesz.

Egy bő évvel később kifejtette nekem, hogy szerinte a világon a legeslegszebb férfinév az öcsi neve.

Na erről ennyit. :)

Ha most születne gyerekünk, akkor is mi döntenénk az apjukkal.

2018. ápr. 18. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!