Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Taxiban engeditek gyerekülés...

Taxiban engeditek gyerekülés nélkül utazni a gyereket?

Figyelt kérdés

Mostanában a férjem hozza el az oviból, sokszor jönnek taxival (valamilyen céges szerződésük van), de gyerekülést nem biztosítanak.

A munkahelyén azt mondja nem tudja hol tárolni.

De így meg minden délután ideges vagyok, nehogy valami történjen velük.. :((

2018. ápr. 15. 11:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

Buszon engeded gyerekülés nélkül utazni a gyereket?

Ott egyáltalán nincs és sokkal veszélyesebb, mint a taxi, főleg ha éppen nem is ül. Ovis kiránduláson, kisbuszos úszásórán, sstb.-n sincs gyerekülés, viszont van 10-30 gyerekre 2 felnőtt.

Taxiban sem kötelező az ülés. Az ovis buszhoz hasonlóan profi sofőr mögött ül a gyereked, viszont itt még az apukája is mellette van :) Feleslegesen aggódsz.

2018. ápr. 15. 18:34
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Na most azèrt nem mindegy hogy mekkora gyerekről beszélünk. Baba? Esetleg már 4-5 éves? Akkor lehet vitatkozni, ha tudjuk mekkora. Érdekes, hogy olyan jòkat okoskodik itt mindenki, ès halvàny gőzünk sincs miről is van szò pontosan.
2018. ápr. 15. 18:43
 23/29 anonim ***** válasza:
Hat utolsó, mivel azt írja, az oviból hozza el, így 3-6 éves a gyerek.
2018. ápr. 15. 19:05
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Elnèzèst nem tudhattam, mivel èn külföldön èlek ès itt màr 3 hònaposan bölcsi van, tovàbb nem tàmogat anyagilag az orszàg ès 1-2 èvesen màr ovi! Szóval azèrt egy max 1-2 èves babàt, nem mernèm ölben tartani a kocsiban. Èn voltam az előző hozzàszóló aki azt ìrta h volt kiskoromban balesetem. Ezt lepontoztàk! Azèrt ez màr nagy pofàtlansàg h egy ilyen hozzàszòlàst le kell pontozni! EZ A MAGYAR NÈP! Gratulàlok!!!
2018. ápr. 15. 19:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azért gratulálok,mert azt hiszed pár év külföldi lét után már különb vagy mint mi MAGYAROK.Akkor te mi vagy kedves,hontalan? Na ez a magyar mentalitás,kimenni külföldre és onnan leszólni a saját fajtádat gratula.
2018. ápr. 15. 20:02
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak fèlig vagyok magyar, soha nem èltem Magyarorszàgon. Hàla az ègnek! Ha ezèrt bàntotok mert azt tanàcsoltam h vigyàzzon a gyerekère akkor megint csak GRATULÀLOK!
2018. ápr. 15. 20:07
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Egèsz pontosan Vajdasàgbòl jöttem, èn a hontalan!! Egy teljesen korrekt hozzàszòlàsban elmesèltem a tapasztalataimat ès ezèrt lepontoznak. Ès ìgy kedveljem a magyarorszàgi magyarokat?

Mindig mindenkiben csak a rosszat làtjàtok, keresitek. Hogy hogy lehet a màsikat leoltani, bàntani, szapulni.

2018. ápr. 15. 20:14
 28/29 A kérdező kommentje:

Nemrég kezdte az ovit, 3 éves, 9-18-as ülésünk van.

Változó épp hogy viszi haza, néha gyalogolnak, néha anyukám viszi ha korán végez. Nem tudom miért nem tud gyalogolni, nem olyan hosszú séta.

Volt már az oviban az ülés, de akkor meg egyszer épp hétvégére maradt ott, este értem haza, elmenni se tudtunk érte.

2018. ápr. 15. 21:21
 29/29 anonim ***** válasza:
72%

Lehet lepontozni.

1. Taxiban nem kötelező a gyerekülés

2. Életszerűtlen, hogy minden taxiban legyen gyerekülés a csomiban, hátha valamikor kell

3. Vannak társaságok de inkább csak pesten, ahol lehet kérni

4. Valóban túl van lihegve a gyerekülés téma. Városi 50-70 km/h tempónál nem sokminden történhet (ha oldalról egy baromállat 120-al belétek száll, az ellen nem véd se a gyerekülés se a biztonsági öv)

5. Generációk nőttek fel a modern gyerekülés, ABS, ESP, légzsák, anyámkinja minden szirszar rendszer nélküli autókban (régen még a biztonsági öv se volt kötelező tartozék), hátsókerekes, elektronikai buzulmányoktól mentes Ladákban

Valóban túl vannak lihegve ezek a dolgok. Balf@$zságra amúgy sincs gyógyszer vagy ellenszer. Még engem se gyerekülésben hordozgattak, és bakker, itt vagyok.

Inkább hagyjuk is.

2018. ápr. 18. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!