Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan tudtok gyereket...

Ti hogyan tudtok gyereket nevelni, háztartást vezetni, jól kinézni, párotokkal foglalkozni, esetleg még dolgozni is?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, van egy másfél éves kisfiam. Már előre félek mi lesz ha már dolgoznom is kell menni. Mostanában már nagyon szét vagyok csúszva, folytn fáradt vagyok, kezd elegem lenni, néha sírhatnám van. Tanácsokra lenne szükségem. Hogyan osszam be az időm

2018. ápr. 14. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

De nem tetszik valakinek h máshol az apa is kiveszi a részét a dologból!

Vagy mi a gond?!

2018. ápr. 14. 20:22
 12/20 anonim ***** válasza:
32%

Mesébeillő időbeosztásokat írtok☺

A gyerek nem egy robot...és a szülő sem.

Nem mindenki tud otthonról dolgozni és nem mindenkinek van segítsége.

A párom 4 műszakban dolgozik így szinte lehetetlen egy jól működő állandó rendszert kialakítani.Segítségem 0.

10 hós a fiam egy percre nem lehet egyedül hagyni.

Van olyan délelőttöm amikor semmit nem tudok csinálni mert abban a 30 percben amig alszik gyorsan eszek valamit.

Igen bedobni a gépbe a ruhát 5 perc lenne ha nem mászna utánad a gyerek, nem akarná megenni a wc kefét meg meginni a mosószert.Persze lehet hagyni ordítani is....

Vannak olyan életkörülmények ahol nagyon flottul mennek a dolgok.Nálam is nagyobb rend lenne ha egy héten háromszor vigyázna valaki a gyerekre de sajnos ilyen nincs.

2018. ápr. 15. 09:04
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
7-es, de igen, akarat! Képzeld el, nálunk apuka váltott műszakban dolgozik. Ezért en is össze-vissza járok futni, edzeni. De akinek nincs erre heti 2x30 perce az HAZUDIK. Vagy nincs akarat, csak a tehetetlen nyafi.
2018. ápr. 15. 09:34
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
11, itt csupa olyan megkeseredett nő van akinek nincs segitsége, apa éjjel-nappal dolgozik és ő maga meg egy babfőzelékszagú otthonkás háziszolga. Azok pontoznak le normalis családokat és igenyes, időt jól beosztó nőket.
2018. ápr. 15. 09:36
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
12: igen, igazad van, nem mindenki tud itthonról dolgozni. És nem is mindenkinek segít apa. De nem is ez volt a kérdés, hanem az, hogy ki hogy oldja meg. Mi így. De persze akinek szarabbak a mindennapjai, annak ezt muszáj lepontozni, mint mindig.
2018. ápr. 15. 09:58
 16/20 Tubarózsa ***** válasza:
48%
#11 nekem is feltünt.... :( azt le se merem irni, hogy nem főzök hanem rendelünk....(mielött megköveztek kafeteria, szép kártya vendéglátásról, férjem is és én is kapok gyed alatt, ő x összeget én x/2 t..)
2018. ápr. 15. 10:44
 17/20 Tubarózsa ***** válasza:
És 0% ......... no comment
2018. ápr. 15. 15:14
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Én úgy látom, h azok vannak jobban lepontozva, akik le merik írni (mint pl. 12-es), h nekik nincs segitség és nem gépek, a gyerek sem beprogramozott robot és ezért bizony vannak nehézségek.
2018. ápr. 15. 15:28
 19/20 anonim ***** válasza:
41%

13-as, a heti 2x30 percedet a hajadra kenheted, mert az annyira gyér mozgás, mintha nem is lenne.

Persze ezt az időbeosztást elfelejtetted az előző komentedben írni, abból inkább az jön le, h minden nap jársz vmit mozogni. És hittelen a férjedről is kiderült, h kapásból 4 műszakba dolgozik. Aha, mesélj még.

2018. ápr. 15. 15:34
 20/20 Tubarózsa ***** válasza:
33%
Eehhh levagyok pontozva... akor főzzek és amit kapunk szép kárytára dobjam ki a kukába??????!!!!!
2018. ápr. 15. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!