Ilyen anyuka, mint ez a Laky Zsuzsi vajon el tudná tartani a gyerekeit? Normális, ha valaki így szül 2 gyereket?
Reggel benn volt a tévében, hogy most tanul szakmát, nem akar szépségkirálynőnek maradni.
Csak én látom úgy, hogy teljesen dologtalan, még magát sem tudná eltartani, nemhogy a gyerekeket??
Ha valaki 20 évesen ezt csinálja, azt mondom "oké". De harmincvalahány évesen itt tartani?
Egyébként szép arcú nő, biztos jó anyuka is, de számomra kérdéses, hogy ilyenkor mi van ha az apukával történik valami és nem tartja el senki?
Simán, csont nélkül el tudná tartani a férjét is. Ő már abból megél, hogy ő "A" Laky Zsuzsi. Egy ilyen téves szereplésért többet kap, mint amit én egész hónapban összekapálok.
Nem kell őket félteni, nyugi.
Itt csak te vered magad, kerdezo. Vegtelenul ostoba kerdest tettel fel.
Szerinted eddig nem volt penze Laky Zsuzsinak? Eddig is volt, ezutan is lesz. Tobb, mint neked;)
Kérdező, hát te :D :D
Ezzel a habitussal te se lehetsz jobb anya, annál mint aki eltartott!
Senki nem mondta, hogy itt bárki is rossz anya lenne.
Éppen csak arra voltam kíváncsi, hogy más szerint is ésszerűtlen az ilyen viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!