Anyukaként más is lett szétszórt, feledékeny?
Figyelt kérdés
Olyan csapongó, kapkodós lettem. Két kicsink van. Mindig úgy érzem, hogy sosem érem magam utol, csak tüzet oltok folyton. Igaz a saját gondolataimmal egy percet sem vagyok egyedül, mert mire estére csend van, már hulla vagyok és nem tudok gondolkodni.
Van erre valami megoldás, ami bevált Nektek?
2018. ápr. 9. 09:30
1/2 anonim válasza:
Én pont fordítva érzem, nagyon összeszedett lettem. Gondolom, a felelősség miatt.
Ami segít, hogy nem vagyok se mártír, se ősanya. Rámerem bízni a gyerekem másra (pl. nagyik) hogy magamra is legyen kis időm, vagy hogy néha a férjemmel is csinálhassunk kettesben valamilyen programot. És nem 5 éves korában mertem a nagyikra bízni először :D
2/2 anonim válasza:
A második babám születése után én is így voltam egy darabig. De ő állandóan sírt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!