Ha majd a párommal szeretnénk gyereket akkor hogy tanítsuk meg neki a három nyelvet?
Én magyar vagyok, a párom görög, de mi angolul beszélünk. Hogy lenne érdemes csinálni?
Válaszaitokat előre is köszönöm! L/25
Szia!
Az apja beszéljen hozzá görögül, te magyarul (már 1. naptól akár )Angolul meg úgyis fog tanulni a suliban....
Ilyen egyszerű lenne? Nem gondoltam volna.
Van amikor a párom utazik ide Pestre, van amikor én megyek Görögországba és akkor hetekig, hónapokig együtt vagyunk.
De már eldöntöttük, hogy ő is ideköltözik Pestre, egy két hónapon belül.
Nem Nóra a nevem...
Szia! Nalunk hasonlo a helyzet, en magyar vagyok, a parom francia, Franciaorszagban elunk, es angolul beszelunk itthon (nekem meg nem megy a francia). Elso babonkat varjuk az oszre, es en magyarul beszelek majd hozza, parom franciaul, a csala nyelve az angol lesz, az oviban meg gyis a franciat hallja majd. Nem hiszem, hogy gond lenne, irto fogekonyak ezek a kisgyerekek, max. picit kesobb kezd el beszelni.
Minden jot!
26 heteske
Egyszerű. Te úgysem tudsz görögül, a párod magyarul- természetesen te automatikusan magyarul fogsz hozzá beszélni, hiszen az anyanyelved. A párodnál fordítva. ha együtt lesztek angolul.
De jó dolog ám ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!