Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a kedvenc fiú lány...

Nektek mi a kedvenc fiú lány neveitek? Hogy neveznétek vagy neveztétek el a gyereke (i) det?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 8. 18:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2- es vagyok.Anno a magyar utónév könyvben találkoztam a Szorina névvel,ahol a jelentése és a név származási helye is fel volt tüntetve.Ott írták,hogy ez román név.Mennyire mondható ott gyakorinak kérdező?
2018. ápr. 8. 19:13
 12/28 A kérdező kommentje:
Hmm hát ismert név, de nem túlzottan gyakori. A román soare (= Nap) szóból származik, jelentése is Nap 😊
2018. ápr. 8. 19:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Lánynév: Gréta, Auróra

Fiúnév: Andor, Lehel

2018. ápr. 8. 19:25
 14/28 anonim ***** válasza:

Van 2 fiam. Bálint, és Botond.

Kedvenc lány nevem az: Abigél

2018. ápr. 8. 20:34
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

van egy lassan 4 éves fiam, Adrián és egy lassan1 éves kislányom, Dorotea (Doroti). férjem választotta mind kettőt, de igazából nekem is tetszenek :)

nekem nagy kedvenceim az Emilia (tizen éve) és a Simon, ezt a lányomnak adtam volna ha fiú lesz :)

nem lesz több gyerekünk. igy nem lesz sem Emíliám sem Simonom :)

2018. ápr. 8. 21:53
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Két fiam van Márk és Patrik. Most várjuk a harmadik babát. Ha fiú Benjámin Ábel ha lány Alíz Mónika lesz.
2018. ápr. 8. 22:23
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Dávid a fiam neve.
2018. ápr. 8. 22:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés, Szófia, Izabella, Elza és Noémi nevek tetszenek a legjobban, külföldi nevek közül a Katherine és újfent Sophia. Férfi neveknél András és Lucas.

Sajnos egyik sem lesz a gyerekem, mert páromnak egyik sem tetszik. Az egyetlen, amit ki tudtam alkudni az a Zsófia. Szomorú vagyok, mert mindegyik név konkrét személy után lett volna, amit fontosnak találtam mindig, de hát így jártam.

2018. ápr. 8. 22:55
 19/28 anonim ***** válasza:

Kislány korom óta a Nándor a kedvenc férfi nevem... Fogalmam sincs, hogy miért szerettem bele ennyire. Mellette még a Hunor és a Dániel is nagyon tetszik.

Lány nevekkel meg hajaj... Két tekercs wc papírt tele tudnék írni, annyi van, ami tetszik... Régen a Kamilla név volt nekem is a kedvenc. Ezt még a Sailor Moon-ban hallottam először, nagyon megtetszett akkoriban :D Onnan még a Matilda is nagyon tetszett/tetszik, de magyar kislánynak nem adnám :( :)

Jaaajj, ha nagyon választanom kell: Julianna, Tímea, Kamilla, Lukrécia

Jelenleg ezek. Ha mostanság szülnék egy kislányt, Lukrécia vagy Julianna lenne a neve. :) Nagyon tetszik amúgy még az Anna név is, csak hát... Picit sokan vannak már a világban Annák. :)

2018. ápr. 9. 02:42
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc lánynevem a Nina és a Judit (legalább passzolnak egymáshoz 🤗).

A Ninát a csúfolhatóság miatt elvetettem, a Judit a férjemnek nem tetszett.

A lányunk Lara lett.

Kedvenc fiúneveim Benjámin,Máté, Ármin.

Az Árminban egyeztünk meg ha fiúnk lesz.

Kedvenc angol neveim:

Jaydan, Liam, Ian, Austin,Marcus

Rose,Grace, Vivienne,Brenda, Kelly.

2018. ápr. 9. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!