Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a kedvenc lány...

Vivke950616 kérdése:

Nektek mi a kedvenc lány illetve fiú nevetek?

Figyelt kérdés

Rengeteget keresgéltem,de egyszerűen nem találok olyan nevet a gyerekemnek,amit az "igazinak" éreznék,hátha a Ti kedvenc neveitek közül megtetszik valamelyik! Van már egy

kisfiam őt Ádámnak hívják. Valami olyat szeretnék ami jól megy a Horváth vezetéknévhez.😊

2017. nov. 26. 22:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Béla, Enikő, Fruzsina, Fahéj
2017. nov. 26. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

A nyelvtudományi intézet honlapján megtalâlod az össze anyakönyvezhetô nevet abc sorrendben, nézd át.

Amúgy bocs az offért, de 22 évesen a második gyerekedet várod?

2017. nov. 26. 22:46
 3/14 anonim ***** válasza:
44%

Liza, Bettina, Flóra

Nagyon tetszik, de nem adnám: Georgina, Száva.

A te esetedben ezek közül csak a Száva nem megy a vezetéknévhez.

2017. nov. 26. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
Persze hogy a másodikat várja,nyilván hosszú hosszú évek óta dolgozik már,hogy ne 28.000 ft gyest kapjon majd.
2017. nov. 26. 23:06
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Lőrinc, Abigél.
2017. nov. 26. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Ádám, Balázs, Marcell

Réka, Zoé, Boglárka

2017. nov. 27. 00:01
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

Lőrinc, Iván, a fiamat pedig Gergelynek hívják

Zsanett, Henrietta, Marianna

2017. nov. 27. 06:54
 8/14 anonim ***** válasza:
49%

Az én kedvenceim (amit rendszerint lepontoznak):

Toma, Gellért, Vince

Sarolt, Fédra, Fedóra

Minap az orvosi rendelőben belefutottam egy Lídia nevű kislányba. Nagyon megtetszett a neve :)

2017. nov. 27. 10:21
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

Nem mindegy hány éves és hanyadik gyermekét várja? Ha megengedheti magának akkor szüljön amennyit akar, A kérdés nem arról szól...

Mellesleg én is a másodikat várom, 23 éves vagyok és két éve dolgozom villamos mérnökként, jó fizu, sok gyes, szipi-szupi minden, mit kell belekötni ilyenekbe?

Na de,

Fiú nevek közül szerintem: Ábel, Krisztián, Henrik, Flórián, Martin esetleg.. a régi klasszikusok közül választanék, én ezen a Noel, Benett vonalon nem indulnék el;

Lány: Milla, Anasztázia, Adelin, Viktória..

Lányom Bella Szófia, pocaklakó ha lány lesz Eliza Lídia vagy Róza, ha fiú akkor Henrik. :) - szintén Horváthok vagyunk

2017. nov. 27. 10:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mellesleg én is a másodikat várom, 23 éves vagyok és két éve dolgozom villamos mérnökként, jó fizu, sok gyes, szipi-szupi minden, mit kell belekötni ilyenekbe?"

És mégis hány évesen diplomáztál, ha 23 évesen már dolgoztál 2 évet és van 2 gyereked? Hogy kapsz te sok gyest? MIi az hogy sok gyest kapsz? Egy diplomás villamosmérnök anyukának illene tudni, hogy amire te gondolsz az nem gyes hanem gyed. Nyilván elírás, és nem a tudatlanságod ugyebár...

A kérdezőnek válaszolva.

Fiú nevek: Zente, Balázs, Bálint,

Lány nevek: Dalma, Boglárka, Villő, Emőke, Nóra

Ezek tetszenek.

2017. nov. 27. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!