Nektek mi a kedvenc lány illetve fiú nevetek?
Rengeteget keresgéltem,de egyszerűen nem találok olyan nevet a gyerekemnek,amit az "igazinak" éreznék,hátha a Ti kedvenc neveitek közül megtetszik valamelyik! Van már egy
kisfiam őt Ádámnak hívják. Valami olyat szeretnék ami jól megy a Horváth vezetéknévhez.😊
Sok gyes..ez jó..a gyes mindenkinek ugyanannyi...bár ezt gondolom nagy munkatapasztalattal rendelkező villamosmérnökként te is tudod..
Imádom, mielőtt valaki kamuzik legalább gondolja már át mit ír. Jó tudom, te olyan okos vagy, hogy 12 évesen érettségiztél és 16 évesen diplomáztál ugye?
Ja nem, munka közben diplomáztam, a sok gyest meg úgy értettem, hogy juttatásokkal együtt. Tudom hogy a gyes mindenkinek ugyanannyi, nővérem is babázik, ugyanannyit kap mint én, viszont ő nem kap semmi pluszt a cégétől ahol van.
Viszont aki építő iparban dolgozik az tudja miről beszélek. Nem könnyű a munkánk, vannak plusz dolgok amik járnak.
Fiú: Krisztián, Alex, Patrik, Olivér, Ábrahám, Pongrác
Lány: Johanna, Viktória, Polett, Rebeka, Auróra, Kamilla
Lány: Johanna, Viola, Alexa
Fiú: Marcell, Bence, Alex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!