A 6-7-8 hónapos terhes nők hogy vágják le a lábkörmüket?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 19:12
11/17 anonim válasza:
Nem a pocakkal szemben húztam fel a lábam, hanem terpeszben. Gond nélkül ment mindkét terhességnél az utolsó pillanatig.
12/17 anonim válasza:
Ikrekkel 145cm haskorfogattal 33 hetesen eleg nehez volt. Kanapera ultem, egyik lab felhuz oldalra es kinyujtottam a kezem ahogy csak birtam.
13/17 anonim válasza:
Nem volt nagy a hasam még a 40. héten sem, így pár laza mozdulattal elintéztem.
14/17 anonim válasza:
Szia! Férjem segített minden ilyen dologban.
15/17 anonim válasza:
Nekem nem okozott gondot. A szimpla hajolás viszont igen 😆
16/17 anonim válasza:
Hármasikres terhesként is le tudtam vágni magamnak a császár előtti nap 35 hetesen. Agy szélén ültem és oldalra raktam fel a lábam. Kicsit ugyan elfáradtam közben és pihegtem utána, de sikerült.
17/17 anonim válasza:
Nekem isiászom alakult ki terhesen. Szóval lábat emelni se tudtam.
Pedikűröshöz mentem, szépen rendbetette a bőrkeményedéseimet is, meg meg is masszírozta.
Isteni volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!