Szerintetek is a kék az új rózsaszín?
Figyelt kérdés
Engem felettébb zavar mikor kékben látom a kislányokat, ti hogy vagytok vele?2018. ápr. 7. 13:23
11/13 anonim válasza:
9, szerencsére neked sincs több beleszólásod, mint a kérdezőnek. ;)
Egyébként meg azért kell bármilyen színben parádéznia egy gyereknek, mert az ember figyelembe vesz a gyermeke kívánságát.
Nem árt vele senkinek, nem ízléstelen, nem káros az egészségre az, ha tetőtől talpig egy színt visel... akkor miért ne tehetné vele boldoggá a gyereket?
12/13 anonim válasza:
Eleve sosem értettem, hogy egy kékbe öltöztetett baba miért automatikusan fiú egyesek szerint, azt meg pláne nem értem, hogy téged mi a fészkes fene ZAVAR abban, ha egy kislányon kék ruha van. Felnőtt nők, tinik, kisiskolás és ovis lányok is hordanak kék színű ruhákat, a magyar népviseletben is megjelenik (pl. kékfestő anyagból varrt ruhák), az ég világon semmi furcsát nem látok benne, ha egy kislányon kék ruha van. Sőt, szerintem sokkal szebb, mint a full rózsaszín szettek.
13/13 anonim válasza:
Ez a gyerek ízlésétől is függ. Ha nem akarja nem fogja felvenni. Ha mégis ráadja anyuci akkor tuti lerángatja magáról.
Én 4 évesen kitaláltam (június közepén) hogy gumicsizmában és farmerszoknyában akarok oviba menni. Szerintem jó ha egy gyerekre nem erőltetik rá a társadalom által kitalált sztereotípiákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!