Ikreket lehet hordozni valahogyan?
Igen, kis korkülönbségu testvéreket is lehet, ikreket is.. Menj el egy hordozasi tanacsadohoz, ő segít neked a helyes eszköz kiválasztásában és a helyes technikában.
Eleinte lehet érdemes lenne felváltva hordozni őket és a masikat egy személyes babakocsi a tenni.
Nem egyszerűbb hordozni sem. A súly ott is súly. Két gyerek súlya felkötve se smafu.
Esetleg abban segíthet, ha valahogy lent tudnád hagyni a kocsit kinyitva, és hordozva vinnéd le. Nincs valami tároló?
Lányom 13 kiló (majdnem 3 éves), időnként még a hátamra kéredzkedik, de nem bírnám már vele a sétát. (Félévesen 8 kg volt, duplázva meg se emeltem volna)
Koszonom, ez a lenyeg hogy akkor lehetseges.
Szerencsere a babakocsink egyszemelyesre is atalakithato.
Ment a zold kez!
Nimcs sajnos tarolo. Mindegyiket berlik. Ket lepcsohazzal arebb volt, de akkor meg mar teljesen mindegy, hisz ha a vazat ott is hagynam, oket odaig is cipelni kell es mar az egyikuk tobb mint 7kg, a masik tobb mint 6.
Igen, a suly, ugyis suly, de inkabb azzal van a gondom hogy mindig meg kell emelni. Hulyen hangzik lehet, nem tudom, de az hogy kulon a vazat es a ket gyerek a liftig, liftbe, liftbol ki, osszeszerel, setal, szetszerel, berak lent, kipakol fent. Inkabb tobb sulyt cipelnek magamon mint ez legyen allandoan a jovoben. Meg hat valtogatnam a kocsit es a hordozot. Csak az volt a lenyeg hogy meg lehet-e oldani es persze az egeszseguk az elso, tehat maguktol meg ulni nem tudnak es ehhez kene a szakertelem. De akkor keresek ilyem tanacsadot. Szuper lenne megoldani. Koszonom Neked is!
Lehetséges, a lényeg, hogy 2 babának minden esetben 2 külön hordozó kell, legyen akár kendő, akár valamilyen formázott hordozó (csatos, mt).
Nem megoldás egy hordozott baba és egy babakocsis? azért az valamivel könnyítene a dolgon.
én 4,5 éves koráig hordoztam a fiamat, és imádtuk mindketten :)
Van facebookon egy csoport "Hordozási tanácsadás kérdezz felelek" Esetleg ott is tedd fel a kérdést, lehet hogy tudnak segíteni, hoyg milyen eszközzel, milyen technikával lehetséges.
Nekem is az jutott eszembe, hogy az egyik baba rajtad legyen, a másik pedig egy kisebb babakocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!