Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt esetleg, aki úgy...

Van itt esetleg, aki úgy tanult meg kendőben hordozni, hogy egy tanácsadótól vett órákat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, megérte, nem érte meg, miért? (Szeretném én is megtanulni, de elég drága mulatság az oktatás, hát ha még házhoz is hívom...)
2015. febr. 19. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
mi elmentünk egy oktatóhoz, de annyi oktatóvideó van már fent is a neten, hogy így utólag felesleges pénzkidobásnak tartom
2015. febr. 19. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tanácsadótól, hanem tapasztalt anyukától a helyi baba-mama klubban. Még terhesen elmentem, beszélgettem ott anyukákkal és nagyon szívesen megmutatták, elmondták melyik fajtát érdemes venni. Mikor megszültem az egyik anyuka el is jött hozzánk és segített. Nem fogadott el semmit így vettem nekik egy nagy szatyor gyümölcsöt, gondoltam az három gyerek mellett mindig elfogy.
2015. febr. 19. 12:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, én nem szeretek ilyen baba-mama klubokba járni, és anyuka ismerősöm sem igazán van, aki tudna benne segíteni, azért tettem fel a kérdést.
2015. febr. 19. 13:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy más szemmel nézed a videót, miután már tudod mit csinálsz, nekem sajnos ez kevés :( Biztos vannak sokkal ügyesebbek is.
2015. febr. 19. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor pontosan mi a kérdés? Menj el egy oktatóhoz, majd ő megtanítja.
2015. febr. 19. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Neked aztán van stílusod :)

Kíváncsi lennék pl hogy miből áll egy alkalom, hogyan zajlik az oktatás meg ilyenek. Meg hogy milyen oktatót érdemes választani.

2015. febr. 19. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Tejesen feleslegesnek tartom az oktatást. Az én hordozós korsakom úgy kezdődött, hogy kaptam egy kendőt. Előtte azt sem tudtam, hogy létezik ilyen. Sokat olvastama neten és rengeteg videót megnéztem. Majd egy nap, amikor a férjem is otthon volt, felkötöttem magamra a gyereket. Azóta mindenféle eszközt próbáltam már és a második gyerekemet még mindig hordozom alkalmanként (2 éves).
2015. febr. 19. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
neked is van egy stílusod. Megkérdezed, hogy megéri-e. Mondunk két alternatívát, meg hogy nem, nem éri meg, meg lehet tanulni másképp is. Egyik sem tetszik neked. Akkor pontosan mégis miért velem van a baj???
2015. febr. 19. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!