A férjem nem teszi be a gyereket a gyerekülésbe. Mit mondjak neki? Vegyek egyszerűbb ülést? :/
Ma tudtam meg, már hónapok óta reggel miután én dolgozni megyek, jön ide anyós, őt is a férjem viszi munkába, a gyerek meg az ölében ül.
Pedig van ülésünk, de ők azt az 1 percet sajnálják, nem is értik hogy működik, meg anyós még engem oktatott ki, hogy ő erősen fogja, vigyáz rá, sokkal jobb nála a gyereknek...
Mi a fenét csináljak velük? Anyós minden téren fújja a magáét, a férjem meg rá hallgat, elegem van ebből...
Ilyenkor mindig hálát adok, hogy normális férjem van. Borzasztó még olvasni is.
Ha megteheted, vidd te a gyereket oviba/suliba. Ne engedd nekik. Férjemhez meg szerintem hozzá sem szólnék, amíg fel nem fogta, hogy milyen felelőtlen.
Egyébként nálunk el sem indulhat az autó anélkül, hogy ne lenne mindenki bekötve. A gyerekek kiabálnak, hogy nee, még neeee, mert nem csatoltam be.
SOHA többé nem vihetné autóval és pont.
De simán feljelenteném őket. Ennyi.
Nagy öröm, hogy felnőttek a gyerekek és az unokatestvérek is. Sok gyerek viszont nem nőtt fel, vagy egész életére szóló sérülést szerzett a szülei autójában utazva. Adjanak hálát a Jóistennek, ha az ő családjukban nem történt ilyen.
Vannak veszélyek, amikől nem lehet megóvni egy gyereket. Megtámadhatja gyógyíthatatlan betegség, rádőlhet egy fa, fejre állhat a biciklivel,vagy letarolhatja az autót amiben utazik egy böszme kamion. Akkor a gyerekülés sem segít. Viszont vannak helyzetek, amikor súlyos sérülést szerezne a gyerek, de ettől megvédi a gyerekülés. Ezért kötelező, és ezért ne engedd, hogy enélkül autózzon. Ennyiért bőven megéri összeveszni egy férjjel is.
Tényleg vidd el egy körre a nagymamát, adja kezébe egy 15 kilós zsákot, és nyomj egy satuféket 30km/ óránál. Aztán nézd meg, mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!