Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek is volt ilyen, hogy...

Veletek is volt ilyen, hogy minden orvos mást mond?

Figyelt kérdés
40 hetes 3 napos terhes vagyok. Ma befektettek a korházba mert előző szülésem császár volt. Tegnap nst-n az orvos azt mondta csinálnak egy infúziós próba indítástól ma viszont a felvételen a doktornő azt mondta nem indítanak megvárják amig magátol beindul ha a 41. héten sem indul meg akkor császároznak.
2018. ápr. 3. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, volt ilyenbe részem.Nincs fogadott orvosod? Csak mert ha van ő fog igazából dönteni, ha nincs akkor valószínűleg valamelyik orvos amelyiknek épp ahhoz szottyan kedve.:/

Csak azért fektettek be,mert már túl vagy a 40 héten vagy volt valami gond?

2018. ápr. 3. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak fogadott szülésznőm van. Igen meg volt már egy császárom.
2018. ápr. 3. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

Nekem a védőnő azt mondta,hogy ne is készüljek hüvelyi szülésre ,biztos,hogy császár lesz. Az orvos akihez végig jártam (nem fogadott) szintén azt mondta,hogy császár lesz,itt a 39ik héten befektetik a kismamákat ha az előző szülés császár volt. Kórházban nem találtak valami papírt, férjemnek kellett gyorsan utánjárni és kikérni,végig mondta a szülésznő,hogy sürgős, visz

ont a főorvos azt mondta,hogy nem császároz, várunk amíg beindul, de mivel egy hét után sem indult be így mégis megcsászároztak. Szóval nálunk is volt összevisszaság.

2018. ápr. 3. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem eddig az összes doki azt mondta, hogy 10 nap túlhordás után kellene befeküdnöm..és ha akkor is minden ok akkor még várnak 1-2 napot. Állítólag jobb ha magától beindul a szülés, mert az indítás esetén nagy esély van császárra.
2018. ápr. 3. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem fogadott dokim volt, de sajnos egy előző válaszoló írta jól, kb majd egyik orvos gondol valamit aztán az lesz. Persze ez azért sarkítva van, viziten kérdezz rá az osztályvezetőnél. Én nem engedném a császárt, szerencsére olyan kórházban szültem, ahol támogatják a császár utáni hüvelyi szülést, pikk-pakk megszületett a kicsi. A területi kórházban ahova tartozom elvileg, hallani sem akartak hüvelyi szülésről császáros előzmény miatt, többek között ezért is mentem máshova.
2018. ápr. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!