Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan aki rossz apának...

Van olyan aki rossz apának tartja a férjét?

Figyelt kérdés
Miért gondolod ezt?
2018. márc. 29. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem az hogy rossz apának tartom, de foglalkozhatna kicsit többet a kisbabánkkal. Mindig megjegyzi hogy mennyire anyás, meg nem lesz ez igy jo késöbb, de napi 2-3x 10 percnél többet nem foglalkozik vele. Inkább tv, telefon... Házimunkában segit nekem, kérni se kell, de nekem inkább az lenne a segitség ha munka után babázna, én meg csinálnám a házimunkát. Igy folyton a babázással, hogy nincs egy fél ora amikor ne én szorakoztatnám, cipelném, tenném vissza a cumit a szájába elég végtelennek tünnek a napok
2018. márc. 29. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem mondanám, hogy rossz apa,de vannak dolgai amik nem tetszenek.Ha nyűgös a gyerek azonnal vissza adja,mert én szerinte jobban meg tudom nyugtatni.Mar mutattam neki én hogy szoktam lenyugtatni,de meg se próbálja.Meg talán keveset válal, pedig lenne mit segiteni és volna is rá ideje.De inkább megjegyzést tesz,de meg nem csinálja.Ami legújabb, hogy jobb időben kint hagytam a babát aludni a teraszon,mert múltkor megjegyezte, hogy attól nem lesz baja.Erre beszólt, hogy majd valami állat bemaszik hozzá...Na baccus így tegyen bármit az ember:-)Ja és az altatás,azt nem csinálja, pedig jó volna ha a gyerek mással is elaludna..
2018. márc. 29. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Én vagyok az elsö. Ugy látom egy csonakban evezünk. Elég nehezen alszik el a fiam, van hogy több ora. Most is éppen probálom elaltatni, már csukva a szeme de még mocorog, apa meg kint tévézik. Egyszer se altatta még el. Ilyenkor annyira kirekesztettnek érzem magam "bezárva" a szobába
2018. márc. 29. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Tudjátok ha nem kommunikaljatok le és érvényesítitek az akaratotokat akkor változni ez nem fog, sőt. Egy gyerek sosem egy emberes munka. Akár dolgozik a férj az rendben hogy ott van de ha hazaer es egyből beduvad a tv elé és ezt mint feleség hagyod akkor sajnos te is vagy a nő is részese annak hogy ez a nevelés illetve apa dolog kisiklik.

Sok férfi érzi úgy hogy ő úgyse csinálja jól és biztos bénán végezné el az adott feladatot, igy inkább nem csinálja. És ha hagyjuk akkor később sem javul az állapot. A férjem is sosem volt már ott mire a pelenkazast vagy babazast kiejtettem a számon. Erre kiderult hogy fél. Lassan belejott. Persze ő egy mély beszélgetés után nyitott volt megtanulni. Én úgy örülök hogy ezt meg tudtam beszélni vele. :)

2018. márc. 29. 23:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

1-es.Nalunk 5 hos a baba.Nalatok?

Nekem alvás téren szerencsém van 20-30perc között letudjuk csak éjfélig nem lehet elmozdulni mellőle,mert sokszor megebred.. nem tudom miért.Ha mellette vagyok vissza alszik pikk pakk.

Azért megéri kicsit bezárva lenni mikor rámosolygott az emberre:-)Mondjuk jó volna néha már egy-egy filmet is megnézni:-)

2018. márc. 29. 23:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es.

Nálunk biztosan nem félelemről van szó.Imadja a gyereket,minden mozdulatan látszik, játszik is vele stb..stb. Ő ilyen:-) Nem is lusta,annyit ad magából amennyire képes,amennyi jólesik :-)

2018. márc. 29. 23:40
 7/13 anonim ***** válasza:
41%

Milyen érdekes, hogy itt leírják, milyen rosszindulatú a férj, vagy mennyire nem csinál semmi fontosat, de amint rávilágítanak erre mások is, már egyből védik..

Néha úgy irigykedem a házasokra, amíg fel nem tűnik, hogy sokkal rosszabb helyzetben vannak, hisz olyan ember mellett tartanak ki, aki folyamatosan sérti a gyereket.

Az nem jó apa, aki mindig lepasszolja a gyereket, ha annak gondja van, és az sem, aki nem foglalkozik vele 10 percnél többet.

Szerencsére akad pár jó apa is nagyritkán.

2018. márc. 30. 06:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az nem tetszik benne, hogy néha ő is átmegy gyerekbe és nen példát mutat, hanem dedós módjára vitatkozik egy 5 éves gyerekkel :D De egy nap többször is összevesznek, na ezen változtathatna!
2018. márc. 30. 07:30
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

7-es

Te egy olyan tökéletes világban élsz amibe senki más..Se én se más nem azt írta, hogy szar apa a párja, hanem hogy vannak hibái.Persze vannak kivételes adottságú emberek de a többség nem ilyen.

Az én olvasatomba az a rossz apa aki megcsinálja a gyereket , aztán konkrétan elfelejti és nem törődik vele semmilyen formában.Az is rossz aki veri,bántalmazza, eladja stb..stb..ezek azok a dolgok amik rosszak.

A többi amit itt írtak a csajok csak ,,hiba" kategória.:)

Kellemes ünnepet.

2018. márc. 30. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Akkor követhet el az ember hibákat, ha csinál is valamit. Az az apa, aki nem foglalkozik a gyerekkel, nem eteti, nem fürdeti, nem pelenkázza, nem altatja, nem nyugtatja meg, az nem hibákat követ el, hisz nem csinál semmit. Ott van, a gyerek látja, de lélekben, tettekben nincs jelen.

Ez sokkal rosszabb egy gyereknek, hisz nem biztos pont, nem elérhető, nincs módja rá, hogy a gyerek érezze a szeretetét. Inkább ne is lenne ott az ilyen, mert akkor a gyerekben(babában), fel sem merül a vágy, hogy azzal legyen, akit sosem látott, akiről semmit sem tud.

Akkor követne el hibákat, ha nem ellenőrizné a víz hőfokát legalább a kezével, mielőtt belerakja a babát, vagy, ha elfelejtené, hogy lánybabánál fentről lefelé törlünk pelenkázásnál, vagy, ha nyugtatásnál idegességében káromkodna, vagy, ha altatás közben bámulná a tévét, vagy épp olyan ételt etetne vele, amit még nem ehetne, mondjuk gombapürét.

Akik olyan kapcsolatban élnek, ahol a gyerekük apja nem látja el a kicsi szükségleteit(érzelmi és fizikait egyaránt), azok egy rossz apával élnek együtt, csak nem akarják belátni.

Aki pedig veri a gyerekét, molesztálja vagy más módon veszélyezteti, az nem rossz, hanem veszélyes, borzalmas, rettentő, bántalmazó apa, akitől meg is szokták vonni a felügyeleti jogot hosszabb-rövidebb időre nem számít jogilag apának az ilyen.

Azért van ennyi lelkisérült ember, mert az anyák ilyen rohadtul elnézőek szerelemből, és csak arra gondolnak, hogy dehát nem veri a gyereket, mitől lenne rossz?

Ajánlom a mérgező szülőket mindenkinek, akinek annyi esze sincs magától, hogy belássa, a párjuk pocsék apa.

Szerencsére jó apákat is ismerek, akik önként kelnek este a gyerekükhöz, akik maguk készítik neki a pürét, akik órákat bohóckodnak, hogy az épp nyügös szemükfénye végre mosolyogjon az üvöltés helyett.

2018. márc. 31. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!