Ha az apai ágon fiútestvérek vannak, akkor a baba nagyobb eséllyel lesz fiú? Nálatok bevált?
Olvastam, hogy számít az, hogy az apának milyen nemű testvérei vannak.
Nálunk az apának, az apai nagyapának, az apai dédapának is fiútestvére(i) van(nak).
Nálatok hogy alakult?
Nem ettől függ.
Férjemnek 2 húga van, és az egész családjában a nők, lányok vannak többségben. Nekem 4 fiú tesóm van és az egész családunkban kicsit többen is vannak férfiak. Nekünk 1 fiúnk van eddig.
Nálunk apai ágon sokkal több a fiú. Anyai ágon nagyjából megoszlik a fiú-lány arány.
Nekünk 2 kislányunk lett :) Pedig azt hittük fiúk lesznek, hisz összességében ugye több a fiú.
Apámnak csak férfi testvérei vannak (pedig nagyapa többször házasodott), azt hiszem, nagyszülői vonalon is férfiak vannak. Apámnak mégis négy lánya lett. :-)
Én nem hallottam még ilyen összefüggést.
A volt férjemnek egy húga van, a vele közös gyerek fiú. A jelenlegi férjemnek két bátyja van, a közös gyerekünk szintén fiú.
Apámnak egy öccse van, az öccsééknél két fiú gyerek született, nálunk viszont egy fiú, egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!