Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az apai ágon fiútestvérek...

Ha az apai ágon fiútestvérek vannak, akkor a baba nagyobb eséllyel lesz fiú? Nálatok bevált?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy számít az, hogy az apának milyen nemű testvérei vannak.

Nálunk az apának, az apai nagyapának, az apai dédapának is fiútestvére(i) van(nak).

Nálatok hogy alakult?

2018. márc. 29. 08:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

Nem ettől függ.

Férjemnek 2 húga van, és az egész családjában a nők, lányok vannak többségben. Nekem 4 fiú tesóm van és az egész családunkban kicsit többen is vannak férfiak. Nekünk 1 fiúnk van eddig.

2018. márc. 29. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Apai ágon csak fiúk vannak. nálunk pedig ritka számba mennek a fiúk. :D az én családomban minden első baba lány lett . Nekünk is lányunk született.
2018. márc. 29. 11:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem ettolfugg. Nalunk lanytesoja van ferjemnek, es kisfiunk lett. Aposomnak fiutestvere van, es van ugye fia is, meg lanya is. Anyumnak egy occse van, neki ket fia van.
2018. márc. 29. 12:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Nálunk apai ágon sokkal több a fiú. Anyai ágon nagyjából megoszlik a fiú-lány arány.

Nekünk 2 kislányunk lett :) Pedig azt hittük fiúk lesznek, hisz összességében ugye több a fiú.

2018. márc. 29. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Férjemnek is és apósomnak is csak fiútestvérei vannak. Apösom apjának van/volt 2 fiú és 1 lány testvére. Apósom mindig mondta, nekünk fiaink lesznek. Az első gyereknél így lett, de a 2. babánk kislány lett.
2018. márc. 29. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:
A ferjemnek harom novere van, nekunk fiunk.
2018. márc. 29. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Apámnak csak férfi testvérei vannak (pedig nagyapa többször házasodott), azt hiszem, nagyszülői vonalon is férfiak vannak. Apámnak mégis négy lánya lett. :-)

Én nem hallottam még ilyen összefüggést.

2018. márc. 29. 13:21
 18/18 anonim ***** válasza:

A volt férjemnek egy húga van, a vele közös gyerek fiú. A jelenlegi férjemnek két bátyja van, a közös gyerekünk szintén fiú.

Apámnak egy öccse van, az öccsééknél két fiú gyerek született, nálunk viszont egy fiú, egy lány.

2018. márc. 29. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!