Használtok 1 évnél nagyobb gyermeketek számára valamilyen multivitamin, immunerősítőt télre? Ha igen bevált? Mit?
19 hós a fiam, nem beteges.
Semmi pluszt nem adok. Sok gyümölcs, változatos étrend.
És Milumil tejitalt iszik reggel este, abban amennyi vitamin van, annyit kap.
4-es,5-nek!
A bronho waxom cart se ér(tapasztalat)
Inkább próbáljátok ki az Immunotrofinát,na az a tuti!Többet nem lesz beteg bizti(szintén tapasztalat)
Bocs az offért!
4-5ös válaszoló vagyok!
Orvos ajánlotta és védőnő, sőt annak idején nekünk is ezt adták közösségbe mikor bekerültünk. Már a harmadik kúrán vagyunk túl és nem mondom h nem volt beteg, de nem olyan vészesen. Most eddig úgy néz ki bevált a dolog. De megfogadom azt a tanácsot is és kipróbáljuk majd amit írtatok. Nem vagyok elzárkózva semmitől.
Amúgy még nem járt közösségbe a d vitaminon kívül nem kapott semmi egyebet. De ha bölcsi, oviba iratod a gyereket csúnyán szólva cseszheted az változatos étrendet és a tejitalt. :S Nekem is iszonyat változatosan eszik a gyerek és rengeteg gyümölcsöt, egyszerre képes akár 10 mandarint is megenni. Nincs olyan gyümölcs amit ne szeretne. A zöldségek is jöhetnek dögivel, nem finnyás, nem válogatós. Joghurt, tej bármi jöhet. De ha egyszerűen a közösségben ez van, muszáj immunerősítőhöz nyúlnod. Akik írták h nem használnak semmit, ők tuti otthon vannak még. Ezt ne vegyétek bántásnak, nem azért írtam, csak a tényeket.
Nem tudom a kérdező gyerkőce otthon van-e vagy sem, de ha otthon van semmi extrához ne nyúljon felesleges. D vitamin és c vitamin ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!