Előfordulhat, hogy mégis terhes vagyok?
Nagyon is örülnék neki...Próbálkozunk a párommal, ebben a hónapban már néztem az ovumat, pont jókor voltunk együtt.Azonban hétfőn megjött, de teljesen más mint amilyen szokott lenni.Nagyon erősen szoktam vérezni menstruációkor, és 6 napos szokott lenni a mensim.Még az is előfordul, hogy nappalra is éjszakai (nagy) betétet használok, mert annyira vérzek.Most talán hétfön volt picit több, de kedd óta csak néhány csepp, ma meg máesemmi.Majd holnap csinálok egy tesztet, de kiváncsi lennék más tapasztalatára.
Mikor hétfőn megjött elengedtem ezt a hónapot, de hogy ilyen fura most a mensim elgondolkodtam, hogy előfordulhat-e mégiscsak a terhesség.
Az "utolso" vagyok :)
Nagyon nagyon orulok Neked! En sokszor olvastam,hogy ez a teszt erzekeny es sokaknak kimutatta mikor mas teszt meg nem. Egyszer mondta az orvosom,hogy szerinte olyan nincs hogy a pozitiv nem pozitiv, csak sokaknak megjon es emiatt azt hiszik,hogy teves volt. Csinalj holnap is egyet vagy 2 nap mulva es akkor mar biztos erosebb lesz. Aztan ne felejts el irni :) olyan jo ilyet olvasni vegre! Megegyszer gratulalok. :) :) :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!