Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerkőc miatt eltávolodnak...

A gyerkőc miatt eltávolodnak egymástól a párok?

Figyelt kérdés

A párom elvált, s most itt van az előző kapcsolatából a két gyerek, s hát érzem, hogy alig tudunk beszélni, mindig valakinek velük kell foglalkozni, lekötni őket... sajátunk még nincs, de egyet biztosan szeretnénk, jó lenne majd testvérke is - nekem is jó, hogy van egy tesóm, de nem tudom, ez mennyire távolítja e a párokat egymástól, hogy marad egymásra is idő meg munka is.

Vagy van középút, tapasztalatok?

(Sajnos a párom szülei is elváltak, meg az én szüleimnek sem jött össze...)

2008. okt. 28. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Inkább közelebb hozza.

Együtt ismeritek meg a babát,próbáltok rájönni,hogy mi baja lehet és hatalmas sikerélmény mikor,közösen oldjátok meg a problémát.

Nálunk így volt és én ennek nagyon örülök.

3,5 hós kicsi fiú anyukája

2008. okt. 28. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy fel kell készülni lelkileg, mert a baba-főleg az első időkben- minden idődet leköti majd.Én folyton fáradt voltam, csak az alvás érdekelt-úgyhogy rengeteg tolaranciára van szükség, hogy ezt egy kapcsolat kibírja gond nélkül.Nekem 2 éves a fiam, de még most is "megkapom "néha a férjemtől, hogy mindíg a kisfiunk az első, és csak vele foglakozom.

Persze rengeteg örömmel is jár ez az időszak, de az élet gyökerestől megváltozik majd, ez biztos.

Még akkor is, ha már nálatok van 2 gyerek, mert a picivel így is új fejezet következik majd az életetekben.

2008. okt. 28. 20:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, még várok tapasztalatokat.

Nagyon remélem, hogy azért tényleg nem megy a rovására, hisz mindketten szeretnénk mi is majd a babát, nem csak én.

Szerencsére az előző házasságból a két gyerek csak most a szünetre jöttek az apjukhoz,s néha úgy érzem, hogy jó hogy vagyok kaját csinálni azt kész... s ezért érzem kicsit hogy háttérbe kerülök most s elgondolkodtam mi van ha lesz közös és hát ő nem egy hétre jönne :-) de remélem attól még majd nekünk is sikerül egymást is szeretni, s a gyerkőc inkább majd csak megerősít minket is... mondta, hogy ő is fel kelne hozzá éjszaka....

2008. okt. 28. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Ne aggódj, lehet, ha lesz majd kozos baba, a párod kerul a háttérbe:) Persze, nem kell hogy így legyen, de mindenképpen fel kell készulni a babavállalásra, mert sokminden megváltozik egy gyerkoccel. Kisfiam 7 hónapos, eleven nagyon, soxor teljesen lefáraszt és sajna mellette meg a házimunka stb mellett néha nincs energiám a férjemre. Ezt o is tudja, nem nehéz észrevenni, de még tolerálja. Abszolut a picur az elso, nagyon igyexem, hogy ne a kapcsolatunk rovására menjen. Vannak ilyen napok sajna, de másrészt meg óriási boldogság, hogy végre Család vagyunk, és ez a legfontosabb mindkettonknek. Valahogy megváltozott a kapcsolatunk, de nem lett sem jobb, sem rosszabb, csak Más.
2008. okt. 28. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!