Teherbe esni egy pénzes embertől csak hogy végre jobb legyen az életem? Vagy csak még rosszabb lesz? 18/L
Igazából észrevettem hogy mindig utalgat a gyerekre mikor mondtam neki hogy hányingerem van egyből rá vágta hogy még nem is volt semmi de már terhes. Szóval én azt vettem êszre ő sem bánná ha terhen lennék. Nagyon rossz életem van, minnél előbb ki akarok szabadulni innen ha teherbe esnék vajon utána milyen életem lesz? Neki van pénze.
Nem tudom meg merjem e ezt tenni egy jobb élet reményében.
Szerintetek?
Atyám, de buta vagy. Neked plüss sem kéne, nemhogy élő gyerek.
Vagy szerinted majd a pozitív teszt után szaladtok gyűrűt venni?!:D
Akkor mit tennél, ha a szülés után egy hónappal, mikor már lelakott vagy, slampos, és fáradt, közli, hogy 'sorry, én nem babázni akarok', és ezután lelépne? Neki később csak a gyerek után lesz kötelessége fizetni (ami maximum 25-30 ezer lesz), arról nem kell gondoskodnia, hogy te jólétben élj.
Látszik az írásodon is, hogy nem vagy egy észlény, inkább a fogalmazásra gyúrj rá, ne a szexet erőltesd.
Unokanővérem is így járt. Hasonlóan gondolkodott, 16 évesen összejött egy 35 éves egyedülálló férfival. Nm volt szerelmes, de a pasi elhalmozta, bókolt neki, vitte utazgatni. 18 éves volt, összeköltöztek. A pasi mondogatta neki hogy gyereket szeretne, milyen boldogok lennének, a szokásos szöveget. 19 évesen szült ikreket, minden végzettség nélkül.
Az első két évben minden rendben is volt, a pasi dolgozott, ő nevelte az ikreket. Csakhogy a pasi egyre jobban megváltozott. Először csak néha vágta a fejéhez hogy ingyenélő, majd minden nap többször. Minden bevásárlást számlával kellett igazolnia, magára nem költhetett. Otthagyta, vészmegoldásként hazaköltözött a szüleihez, akikkel nagyon rossz a kapcsolata. Öt évig tűrte a folyamatos lelki terrort és alázást. Csakhogy kiderült, hogy megint terhes. Mivel a stresszre fogta hogy felborult a ciklusa, kicsúszott a 12 hétből.
Most 34 éves, még otthon lakik, a pasi odalök havi 25 gyerektartást a három gyerekre és ezzel ki is merült a kapcsolattartásuk.
Még egy napot se dolgozott, mert nem tudta megoldani a logisztikát, és kapcsolata se volt, csak pár egyéjszakás, azok is az alja kocsmatöltelékek.
Ne akarj magadnak ilyen életet, sajnos a legtöbb így kezdődő sztori nem happy enddel zárul.
Ahogy írták már. Költözz oda, tartson el téged ezzel nem ártotok senkinek, ha gyereket szülsz neki és ő még sem akarja akkor kapsz 25 ezer forintot, ami semmire sem elég sőt sokkal rosszabb helyzetben leszel.
Tanulj emellett a férfi mellett, főleg ha segít téged, de ne gyereket szülj amikor még éretlen vagy.
#12: három gyerekre CSAK 25 ezer a gyerek tartás?
Már nem azért de még a szánalmasan kevés családi pótlék is 48e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!