Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teherbe esni egy pénzes...

Teherbe esni egy pénzes embertől csak hogy végre jobb legyen az életem? Vagy csak még rosszabb lesz? 18/L

Figyelt kérdés

Igazából észrevettem hogy mindig utalgat a gyerekre mikor mondtam neki hogy hányingerem van egyből rá vágta hogy még nem is volt semmi de már terhes. Szóval én azt vettem êszre ő sem bánná ha terhen lennék. Nagyon rossz életem van, minnél előbb ki akarok szabadulni innen ha teherbe esnék vajon utána milyen életem lesz? Neki van pénze.

Nem tudom meg merjem e ezt tenni egy jobb élet reményében.

Szerintetek?

2018. márc. 17. 02:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Atyám, de buta vagy. Neked plüss sem kéne, nemhogy élő gyerek.

Vagy szerinted majd a pozitív teszt után szaladtok gyűrűt venni?!:D

Akkor mit tennél, ha a szülés után egy hónappal, mikor már lelakott vagy, slampos, és fáradt, közli, hogy 'sorry, én nem babázni akarok', és ezután lelépne? Neki később csak a gyerek után lesz kötelessége fizetni (ami maximum 25-30 ezer lesz), arról nem kell gondoskodnia, hogy te jólétben élj.

Látszik az írásodon is, hogy nem vagy egy észlény, inkább a fogalmazásra gyúrj rá, ne a szexet erőltesd.

2018. márc. 17. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Unokanővérem is így járt. Hasonlóan gondolkodott, 16 évesen összejött egy 35 éves egyedülálló férfival. Nm volt szerelmes, de a pasi elhalmozta, bókolt neki, vitte utazgatni. 18 éves volt, összeköltöztek. A pasi mondogatta neki hogy gyereket szeretne, milyen boldogok lennének, a szokásos szöveget. 19 évesen szült ikreket, minden végzettség nélkül.

Az első két évben minden rendben is volt, a pasi dolgozott, ő nevelte az ikreket. Csakhogy a pasi egyre jobban megváltozott. Először csak néha vágta a fejéhez hogy ingyenélő, majd minden nap többször. Minden bevásárlást számlával kellett igazolnia, magára nem költhetett. Otthagyta, vészmegoldásként hazaköltözött a szüleihez, akikkel nagyon rossz a kapcsolata. Öt évig tűrte a folyamatos lelki terrort és alázást. Csakhogy kiderült, hogy megint terhes. Mivel a stresszre fogta hogy felborult a ciklusa, kicsúszott a 12 hétből.

Most 34 éves, még otthon lakik, a pasi odalök havi 25 gyerektartást a három gyerekre és ezzel ki is merült a kapcsolattartásuk.

Még egy napot se dolgozott, mert nem tudta megoldani a logisztikát, és kapcsolata se volt, csak pár egyéjszakás, azok is az alja kocsmatöltelékek.

Ne akarj magadnak ilyen életet, sajnos a legtöbb így kezdődő sztori nem happy enddel zárul.

2018. márc. 17. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Uhh, ez durva, utolsó!
2018. márc. 17. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos az, utolsó. És egy kedves, aranyos értelmes nőről van szó, aki imádja a gyerekeit, tehát ne egy pénzéhes embert képzelj el. Csak gyerek volt még szinte és nem látott más kiutat. Most ott tartunk, hogy talán sikerül meggyőzni hogy érettségizzen le, már csak egy éve lenne hátra.
2018. márc. 17. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha eltartott akarsz lenni, legyél,de ahhoz nem kell gyerek!
2018. márc. 17. 13:26
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
De ehhez miért kell suttyomban teherbeesni? Nem tudom, mi az a borzasztó rossz élet, ahonnan szabadulni akarsz, de ha a családod nem bánik veled jól, miért kell ahhoz gyerek, hogy a párodhoz költözz?
2018. márc. 17. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták már. Költözz oda, tartson el téged ezzel nem ártotok senkinek, ha gyereket szülsz neki és ő még sem akarja akkor kapsz 25 ezer forintot, ami semmire sem elég sőt sokkal rosszabb helyzetben leszel.

Tanulj emellett a férfi mellett, főleg ha segít téged, de ne gyereket szülj amikor még éretlen vagy.

2018. márc. 18. 00:30
 18/18 anonim ***** válasza:

#12: három gyerekre CSAK 25 ezer a gyerek tartás?

Már nem azért de még a szánalmasan kevés családi pótlék is 48e.

2021. jan. 19. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!