Baba cuccok, játékok?

Figyelt kérdés

Tudom sokan már 1 gyerek után is eladnak mindent. Mi is ezt tervezzük majd, ha meglesz az összes gyerkőc.

Rokonságban nem adnám tovább egyéb okok miatt.

Na de eszembe jutott, hogy majd a gyerekeimnek eltenni.

De ezen vacilálok. Hogyha neki majd nem ilyenek kellenek meg ugye 20-25-30 év múlva lehet nem is ezek lesznek a "trendik" stb stb. De pl a kislányom is hordta a mi ruháinkat, a mi játékunkkal játszik.

2018. márc. 14. 11:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy ki hogy csinálná/csinálja?
2018. márc. 14. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Anyukam eltett par dolgot, ket nagy kedvenc is lett belole, az egyik egy babozos kesztyus konyvecske, a masik egy abc-s konyv. Furcsa es egyben jo erzes belegondolni, hogy ezek mar 30 eves dolgok az en gyerekkorombol. En egy plussnyuszit tartottam meg a jatekaim kozul, meg egy babahazat. A ferjem gyerekkorabol egy szerszamos jatszokeszlet, meg egy puha labda van, mindkettot nagyon szereti a gyerekem, aki most 2 eves. Az o gyerekkorabol eddig nem gondoltam arra, hogy eltennek barmit is, de par dolgot ezek utan el fogok rakni, 1-1 ruhat, egy labdat, bedobalos jatekot, vagy amik az en gyerekkorombol maradtak meg, most eszembe jutott, hogy a lepcsonjaronk is megvan, azt is szereti. Ilyen aprosagokat, amik nem foglalnak sok helyet, meg fogok tartani.
2018. márc. 14. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Én azokat a játékokat tenném el, amik kedvencek voltak, tehát elsősorban eszmei értékük van. Így, ha az unokák majd nem is játszanak vele vagy nem lesz divat akkor sem egy fölösleges lom lesz.

Nekem anyum pont olyan, aki mindent kidobál, ami neki már nem kell, így passzolta le a kedvenc mesekönyvemet, amit az első szülinapomra kaptam és dobálta ki a fa játékokat, amit apum csinált nekem, mikor még élt. Meg gyerekkoromban is simán kidobálta a játékaimat, amég nem voltam otthon, mert gondolt egyet és akkor az már szemét. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert szívesen adtam volna a gyerekeimnek vagy csak emléknek megtartani. Nyilván az egész gyerekszobát butaság lenne megtartani, de szerintem pár dolog belefér. A mesekönyveket én mindenképp eltenném, mert az szerintem nem igazán megy ki a divatból.

2018. márc. 14. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

1 fiam van, 5 éves, és nem lesz testvére.

A cuccok 90 %-át eladtam. A babaruhákból tartottam meg pár darabot. Azt is inkább azért, mert annyira picúr volt, és van róla fotó, hoyg rajta van. Tehát inkább az emlék az első ruhadarabokról.

Játékok szintén eladva. A duplo árából kapta a legói. 1 duplo készlet maradt, a Mack útja, (még a régebbi kiydás), amit amúgy is nagyon nehéz volt megszeretni, sé az a kedvenc. Szóval az azért maradt.

De amúgy nem tartok meg cuccot azért, hogy 20-30 év múlva lehet hogy használni fogja. Sajnos nincs annyi helyünk.

Anyóséknál van nagy pince, onnan jönnek elő a 20-25 éves játékok (cipőház, Playmobil, matschboxok, lego...stb). SZóval ő a játékok nagy részét megőrizte. De neki volt helye bőven. Nálunk se padlás, se pince.

2018. márc. 14. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ruhakbol csak par darabot, ami valoszínű divatos marad. Mesefigurásat tuti nem, meg olyat sem amire nyomtatva van a díszítés, mert tönkremegy. Könyvből egyelőre kevés van, de abból a puzzle-öset rakom el. Rendes mesekonyve még nincs. Játékaiból a duplót lehet, a legót ha lesz tuti elrakom. Illetve az olyan kisautókat ami fémből van(mint régen a matchbox),ill. ha lesz olyan taviranyitos autója ami ép marad. Ha lány, akkor a barbikból tennék el(kiegeszitokkel). Esetleg még a fajátékok amiket elraknék. Plüssöket tuti nem, úgyis lesz akkor is millió.
2018. márc. 14. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindent elrakok amit kinőtt vagy már nem játszik vele. Nem azért hogy majd az ő gyermeke hordja vagy játszón vele csak azért mert szép emlék szerintem. (mindent újonnan vettem neki és nincs szívem pár száz forintért túladni rajtuk). Én 2 jó erős, vastag zsákba majd pelenkát dobozba rakom és leragasztom. Fennt a padláson tartjuk.
2018. márc. 14. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!