ZTS skate-n hogy kell átállítani hogy a memória kártyára menjenek a cuccok (képek zenék játékok stb. )?
Van egy jó kis program, a neve 2sd enabler.
Ingyenes, de a gond az, hogy root kell hozzá és marketről nem tudod leszedni, mivel a market (bocsánat, már google play) marketing szempontból egy csomó appra azt írja, hogy nem kompatibilis a készülékeddel, ezzel öszrönözve, hogy jobb/drágább készüléket vegyél. Ezek appok áktalában simán elmennek a telón, ha máshonnan töltöd le. Ha neked nem így van bocsi, nekem nem engedte.
Ezzel a programmal bármit át tudsz rakni a teló memóriájából a sd kártyára, ILLETVE AZ APPOK EZUTÁN MINDIG AZ SD KÁRTYÁRA TELEPÜLNEK.
Remélem segítettem, ha kell még segítség, illetve vmit nem értesz, csak szólj ;)
Fura, én úgy tudtam, az android alapból olyan, hogy nem tud egyből a google play SD-re letölteni, én is egy free appot használok: APP 2 SD Free, ami azonnal visít, hogy ha valamit át tud pakolni SD-re, amit parancsunkra meg is tesz.
Amit gépről rakok fel rá, az ugye egyből a kártyára megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!