Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik név szebb...

Szerintetek melyik név szebb a Szofia vagy Amira (a vezetéknèv Tóth )?

Figyelt kérdés

2018. márc. 10. 21:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A Tóthoz egyik sem illik. Bocsi :)
2018. márc. 17. 12:08
 22/26 anonim válasza:
Eggyik se.
2018. márc. 17. 21:07
 23/26 anonim válasza:
Nagyon sokáig odavoltam az Amira névért, de olyan gyakori lett és kicsit kiábrándított. Az Amina változata talán kicsit jobb a vezetéknévhez, de Amira Szofiaként is jól cseng.
2018. márc. 17. 21:53
 24/26 anonim ***** válasza:

Szofia

Szerintem jól cseng a Tóth vezetéknévvel

2018. márc. 18. 15:40
 25/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is gond volt a névválasztással. Aztán mikor mindenki otthon volt aki számít, kis cédulákat osztottam ki, és kértem, hogy mindenki írjon 1 nevet. Amit kihúztam az lett a név. Ezzel eldőlt a név kérdés, amiben hónapokig nem tudtunk megegyezni. Szerencsém volt mert a nevek nekem is tetszettek (Gábor, Annamária). Ha nem ez lett volna, a játékszabály szerint a nevet akkor is elfogadtam volna
2018. márc. 23. 05:05
 26/26 anonim ***** válasza:

Igen igazuk van pár előttem szólónak. Az én lányom is Amira ( igaz csak a 2.neve) de nálunk az apuka arab, de egyébként szép jepentéssel is bír, az arab világban az Amira Hercegnőt jelent :)

A Szófia görög név, bölcsességet jelent.

Viszont én a Tóth vezetéknévhez egyiket sem adnám. Nekem nem hangzik jól

2018. márc. 23. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!