Nem szereti a baba habtapit?
Figyelt kérdés
Ha leteszem hasra, egy darabig elvan, játszik, billeg a hasán, emelgeti a karjait és lábait, viszont a hátára nem akar átfordulni, pedig már megy neki. Elkezd sírni, és ha megfordítom a hátára, akkor egy ideig megint jó. Az ágyában simán fordul a hasáról az oldalára és a hátára is, körbe is "mászik", abban kókuszmatrac van. Túl kemény lehet neki a habtapi és azért nem szereti? Tettem rá neki plédet, de azt meg teljesen összegyűri maga alatt és csúszik is a pléd a habtapin.2018. márc. 7. 17:43
1/4 anonim válasza:
Persze, mert azon dolgozni kell. Puha felületen nem is számít a fordulás, se a kúszás, mászás (ha csak ott tudja).
2/4 anonim válasza:
Nekünk nem volt ilyen szivacsunk. Én szőnyegre terítettem lepedőt és azon próbálkozott.
Hát figyelj, az is lehet, hogy hideg érzete van rajta vagy bármi. Akármi lehet. Próbálj valamilyen könyvet felállítani neki. Nálunk az volt a legjobb motiváció. A fiamat nagyon érdekelték a könyvek, rajzok.
3/4 anonim válasza:
2, a habtapi jobban szigetel, mint egy szőnyeg. Nem hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!