Szenvedhet fagyási sérülést az arcán a 6 hónapos baba, ha mínusz 7-8 fokos, napos de szeles időben kivinném sétálni?
Semmi baja nem lesz, nyugi már.
-7 fok van otthon? De jó nektek, itt több mint egy hete -10 fölé nem megy nappal sem. És? Gyerek felöltöztet, és 20-25 percet kiviszem persze. Attól, hogy hideg lett - normális téli idő -, nem állt meg az élet.
Boltba menni kell, és a nagyobbik sem szeret benn csücsülni :)
Ilyet is csak azok szoktak elhinni, akiknek még csak egy gyerekük van :D Én a kicsit minden nap kivittem, akármilyen idő volt, mert menni kellett a bátyjáért a suliba, és mivel iskolás volt a nagy, azt se tehettem meg, hogy otthon tartom, ha nincs kedvünk kimenni a hidegbe.
Fel kell öltöztetni jó melegen a babát, és lehet menni, semmi baja nem lesz, nem fog fagyási sérüléseket szenvedni (ezt honnan szedte anyósod???), és megfázni sem fog, ha az időjárásnak megfelelően van felöltöztetve.
Első gyerekem, ezért valóban nem tudom, hogy ki szabad-e vinni ilyen esetben. :-) Azért kérdeztem, mert anyósom nagyon parás, és nem igazán akartam elhinni, hogy ilyen hőmérsékletnél már megfagyhat a baba bőre. Szerinte nagyon érzékeny a bőre, ezért kell rá vigyázni. Én szívem szerint mentem volna minden nap, amikor nem volt jeges a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!