Mi a véleményetek a Fanni névről?
Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 10:52
1/10 anonim válasza:
Én nem szeretem, nem egy pozitív ember jut róla eszembe.
4/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. Gyerekkoromban olyan régi lányregényesnek tartottam, mint az Emma, Gréta, Kitti, Lujza... de szerintem vagy 10-20 éve (újra) elég gyakori és így jóval hétköznapibb lett.
5/10 anonim válasza:
Nekem lényegében tetszik ez a név, de olyan kislányosnak tartom, egy kis cuki, loknis kislány jut róla eszembe, ezért nem adnám, esetleg második névnek! Olyan becenév hangzása van, de végülis szép :)
6/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, kislányosnak, komolytalannak tartom. Szerintem is olyan, mintha becenév lenne. Kb. egy szinten van nálam a következő nevekkel: Panna, Mici, Kitti.
7/10 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem :)
A Hannától és a Jázmintól ezerszer jobb.
9/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, olyan becenév hatású.
10/10 anonim válasza:
Nem jön be. Egy uszkár kutyusnak jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!