Ti császármetszés után mennyi idővel vállalnátok ezt be? (volt tanárom születésnapja)
Kezdeném azzal, hogy ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy bulizós-ivós születésnapot, az illető egy idős úr, akinek a 80. születésnapja lesz. Egyetemi tanárom volt, elindított a pályámon és végig támogatott, mellettem állt (egyetemen dolgozom én is, mint tanár).
Nem tudni mennyien lesznek, de várhatóan elég sokan, egy tanácsterem tele lesz emberrel.
Egy kisebb köszöntőt kellene mondanom a tiszteletére, de ugye ide elegánsan is illik felöltözni. Igaz, nem vagyok kövér, de na akkor is szülés után leszek, mindössze pár héttel.
Programozott császár lesz, egyrészt a korom miatt, 42 éves vagyok, másik egyik kislányom rosszul fekszik. Nehezen jöttek össze, ezt a bácsi is tudja, aki egy tündér, mondta inkább pihenjek és vigyázzak a tündéri babáimra :) Férjem mondta, hogy vigyázna rájuk, egy péntek esti egy óra lenne, ráérnék akkor odaérni, amikor én jönnék és utána a fogadáson sem maradnék. Nagyon vacilálok, mi legyen.
A héten császároznak, a születésnapot 16-án vagy 23-án tartják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!