Ti császármetszés után mennyi idővel vállalnátok ezt be? (volt tanárom születésnapja)
Kezdeném azzal, hogy ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy bulizós-ivós születésnapot, az illető egy idős úr, akinek a 80. születésnapja lesz. Egyetemi tanárom volt, elindított a pályámon és végig támogatott, mellettem állt (egyetemen dolgozom én is, mint tanár).
Nem tudni mennyien lesznek, de várhatóan elég sokan, egy tanácsterem tele lesz emberrel.
Egy kisebb köszöntőt kellene mondanom a tiszteletére, de ugye ide elegánsan is illik felöltözni. Igaz, nem vagyok kövér, de na akkor is szülés után leszek, mindössze pár héttel.
Programozott császár lesz, egyrészt a korom miatt, 42 éves vagyok, másik egyik kislányom rosszul fekszik. Nehezen jöttek össze, ezt a bácsi is tudja, aki egy tündér, mondta inkább pihenjek és vigyázzak a tündéri babáimra :) Férjem mondta, hogy vigyázna rájuk, egy péntek esti egy óra lenne, ráérnék akkor odaérni, amikor én jönnék és utána a fogadáson sem maradnék. Nagyon vacilálok, mi legyen.
A héten császároznak, a születésnapot 16-án vagy 23-án tartják meg.
Még azt tudnám elképzelni, ha úgyis a végére megyek már csak oda, akár azt is lehetne, hogy a férjem kint marad velük, a tömeg úgy ia bent lesz a fogadáson, akkor kijöhetne megnézni őket, de nem akarok villogni a gyerekkel, én nem ilyen típus vagyok. Ő viszont hozzánk nem tud eljönni, nem túl mobilis már szegény. Meg attól tartok, hogy nyilán más is kiszúrná a dolgot, aminek meg nem örülnek.
Lámpalázas szerencsére nem vagyok a rutin meg az évek miatt, hogy plusz stresszt jelentsen ez.
Én elmennék, ha ez tényleg csak egy óra. De persze addigra meglátod, hogy leszel fizikailag.
Elegáns ruhát olyat is lehet találni, ami nem a pocakot hangsúlyozza, csak meg kell találni az előnyös fazont.
Magamat ismerve (kétszer szültem), nekem az lenne a legnagyobb bajom, hogy így, pár héttel szülés után én mindkettőnél olyan érzékeny voltam, hogy egy ilyen alkalomnál az első mondat után már elbőgtem volna magam :D
Nekem sürgős császárom volt, de 2 héttel utána már a terhesség előtti ruháimban jártam, és simán el bírtam volna menni ilyen helyre.
A max 1 órás intervallum még igény szerint szoptatott babával is bevállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!