A kórház szokta értesíteni a gyámhivatalt/ gyermek védelmiseket a gyermek balesetekről?
Figyelt kérdés
Múlt hét kedden történt, hogy a 11 hónapos gyerek kiesett otthon a hintából ( felszerelhető műanyag Dudás hinta). Ameddig főztem megkértem páromat hogy, vigyázzon a gyerekre, hát nem vigyázott rá és kiesett a hintából. Aznap bekerültünk a kórházba ahol 3 napot töltöttünk szerencsére semmi baja nem lett,de az arca meg a szeme lila és fel van puffadva. Aznap értesítettem a védőnőt is a történtekről, de nagyon izgulok hogy esetleg a párom gondatlansága miatt elvehitek a gyereket..2018. febr. 26. 08:02
11/13 anonim válasza:
Nem. Előfordul, unokatesóm az emeletes ágyról fordult le, én hanyatt vágtam magam a kanapéról, másik unokaöcsémnek a fejére esett egy tégla, stb.
Más nyomok vannak azok testén, akiket vernek, pl. és akik verik a gyereküket általában nem szoktak orvshoz menni, csak ha már tényleg óriási a baj - pl. eltöri a kicsi kezét, vagy ilyesmi.
12/13 anonim válasza:
nyugi, ilyenért nem mennek ki, nincs erre idő...
egy gyejós
13/13 p.szabina1223 válasza:
Nyugodj meg, szerintem nem jelentik! A hugom 2 évesen leesett és agyrázkódása lett. Három napig kórházban volt, de nem lett jelentve hálistennek senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!