Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elromlott a fűtés, egyedül...

Elromlott a fűtés, egyedül vagyok a kislányommal?

Figyelt kérdés

Nem jó a kategória tudom,de talán itt vannak anyukák akik tudnak segíteni,vagy legalább csak valami megnyugtatót írni.Nagyjából 3 órája nem kapcsol be a fűtés és egyre hidegebb van.Most néztem a termosztátot,már 14 fokot mutat.A kislányom alszik,nagyon betakargattam,remélem nem fázik.Én most kabátban vagyok és fogalmam simcs mit csináljak.A párom holnap jön csak haza,neki sem tudok most szólni.Attól félek megfagyunk reggelig,annyira gyorsan hűl a levegő a házban,nem tudom mi lehet a fűtéssel.Szerintetek?Voltatok már hasonló helyzetben?Mit csináltatok?Én azért aggódom leginkább,mert pont most van ez a kutyahideg,repkednek a mínuszok.Itt nálunk,kívül -12 fok van.

37 khm

2018. febr. 25. 23:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdést(és a lehülyézést is😂).

Az éjszaka magam mellé vettem a kislányom,magamhoz öleltem es úgy aludtunk.Én már közben felhívtam a szerelőt,azt mondta sok a dolga ma,ha tud jön.Hát köpni nyelni nem tudtam,de ma hazajön a párom,majd kitalálunk valamit.Ha más nem,elmegyünk 1-2 napra itthonról.Egyébként nem fáztunk,jól betakaróztunk,a kicsire adtam egy hálózsákot is,plusz a sütő pár óráig ment.Most jelenleg 12 fok van.

2018. febr. 26. 07:41
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Én már rég átmentem volna egy szomszédhoz.
2018. febr. 26. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Brutális akkor a hőtároló tömeg, olyan a hűáz, mint egy könnyűszerkezetes, szellőztetés után hideg marad.... Brrr.

4 fokot szerintem 2 nap alatt hűlne a házam, szellőztetés mellett és fűtés nélkül is, igaz, ez egy jó ház, de akkor is, órák alatt ennyit hűlni, az durva.

Most már hétköüznap van, tudtok venni egy halk villanyfűtőt is... Nekem van halogén, olajradiátor és ventilátoros is, csak az utóbbi a hangos, bár az első világít, igaz, az olajradiátor drágább (bár 12 fokban ez pont nem érdekelne). De egy ventinek nincs olyan nagy hangja, rengeteg házban nagyobb zaj van, mert hangosak a szomszédok vagy nagy forgalmú az utca... A hűtőszekrényem sokkal zavaróbb, mint a ventis hősugárzóm...

Egy melegítőpárna (vagy melegítőtakaró) sem rossz dolog, keveset fogyaszt, de pont az ember mellett adja le azt a kis hőt, rengeteget jelent. Bár a mienk elég hamar elromlott, azóta is a több évtizedes ócskát használjuk, ha kell, mert akkor még tudtak s akartak tartós eszközöket készíteni...

De ha 1-2 napon belül rendbejön a helyzet, menjen a hősugárzó, én sütnék egy halom sütőtököt (legyen már valami mellékes haszna is a sütő bekapcsolásának)...

2018. febr. 26. 16:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a szerelőnek ma sem sikerült ideérni,tegnap este elmentünk itthonról és egy közeli szállodában aludtunk.Most indulunk vissza,valószínű már ma sem fog jönni.Holnap felhívok egy új szerelőt s.o.s.-ben.
2018. febr. 27. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben mar regen hivtam volna egy masikat... ekkora hidegben egy gyerekkel raadasul nem lehet lenni futetlen lakasban.
2018. febr. 27. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, részvétem. Ma néztem a hóesést a meleg konyhámban (miután harmadjára felsepertem kint és majd' megfagytam ama pár perc alatt, kis elkényezetettként) s rátok gondoltam, vajon mi van veletek... Szörnyű, hogy még mindig nem oldódott meg a probléma s pont most van ilyen hideg :(

Gondolom, használod a hősugárzót ezerrel, isztok meleg teát, éjszakára lehet használni több takarót... Mikor a nyári lakunkban voltunk télen s egész nap a kertben molyoltunk, nem is mindig fűtöttünk be este, csak bebújtunk a dunyhák alá... Én az orromat is bedugtam kicsit, mert a szobában azért nem volt meleg s az orrom fázós... Az éjszakák még istenesek lehetnek így, de napközben egy hideg lakásban, brrrr.

Sajnos pozitívat nem tudok írni :(

2018. febr. 27. 21:11
 17/17 A kérdező kommentje:

Jaj ez nagyon aranyos,hogy ránk gondoltál.Még így totál ismeretlenül is,de köszönjük szépen,nagyon jól esik.

Egyébként nem fázunk,ma voltunk bent a házban,hát biztosan 10 fok alatt van már a hőmérséklet.Még ma itt alszunk a szállodában holnap meg intézkedem gyorsan.A kislányom sajnos be is lázasodott most estére,jobb lenne már otthon lenni.

2018. febr. 27. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!