Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elromlott a fűtés, egyedül...

Elromlott a fűtés, egyedül vagyok a kislányommal?

Figyelt kérdés

Nem jó a kategória tudom,de talán itt vannak anyukák akik tudnak segíteni,vagy legalább csak valami megnyugtatót írni.Nagyjából 3 órája nem kapcsol be a fűtés és egyre hidegebb van.Most néztem a termosztátot,már 14 fokot mutat.A kislányom alszik,nagyon betakargattam,remélem nem fázik.Én most kabátban vagyok és fogalmam simcs mit csináljak.A párom holnap jön csak haza,neki sem tudok most szólni.Attól félek megfagyunk reggelig,annyira gyorsan hűl a levegő a házban,nem tudom mi lehet a fűtéssel.Szerintetek?Voltatok már hasonló helyzetben?Mit csináltatok?Én azért aggódom leginkább,mert pont most van ez a kutyahideg,repkednek a mínuszok.Itt nálunk,kívül -12 fok van.

37 khm

2018. febr. 25. 23:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem irigyellek. Legkisebb szobába aludni és hősugárzót kapcsolni ha van. A sütőt is elindíthatod, kinyitod az ajtót és ad egy kis meleget. Hajszárítóval fújj a paplan alá, pikk-pakk felmelegszik és jó érzés belebújni. Aludj a kislányoddal, úgy egyből észreveszed, ha kitakarózik. Ne aggódj, megfagyni nem fogtok egy éjszaka alatt. Kitartást!
2018. febr. 25. 23:37
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Kuckozzatok be a legkisebb helysegbe
2018. febr. 25. 23:42
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Hivd fel a helyi katasztrofavedelmiseket. Segiteni fognak. Kitartás!
2018. febr. 25. 23:42
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk kivétel nélkül mindig volt legalább egy hősugárzónk (bár végülis sok háztartási gép van, de a többségük igen hangos). Vészhelyzetben megteszi, pedig elég rossz lehet a szigetelés, ha 3 óra alatt kihűlt a ház (ami már-már a lehetetlenségek közé tartozik, bár elég élénk a fantáziám s van némi tudásom, így el tudok képzelni ilyen szitut is).

Egyesek ilyen helyzetben a sütőt, tűzhelyet használják, némi meleget az is ad, de azt felügyelném, biztos, ami biztos. Ha villany, akkor persze az is drága lesz, de most vészhelyzet van és nem hosszú időre, remélhetőleg. Akár beköltöznék a konyhába, ha lehet, ha csak ott lehet meleget csinálni.

2018. febr. 25. 23:48
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Milyen fűtes van? Megpróbálnám megnézni miért nem megy, esetleg a hibát elhárítani. Segítséget hívni, szomszéd barátok!
2018. febr. 26. 00:02
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Így hogy a párod nem tud segíteni, szüleidet nem tudod felhívni, már 14 fok is nagyon kevés
2018. febr. 26. 00:09
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,bekapcsoltam a hősugárzót amíg a kislányom ebren volt de nagyon hangos és nem bírna aludni miatta.A sütőt kipróbálom.Egyébkent azért lett ilyen hűlt le leginkább a levegő mert szellőztettem,bejött a hideg is,viszont azóta nem jó a fűtés.Nagyjából 4 fokot hűlt 3 és fél óra alatt.A kislányomhoz beköltöztem most,behoztam egy jó pár takarót még,hátha kellene.
2018. febr. 26. 00:11
 8/17 A kérdező kommentje:
Kicsit összekuszáltam a mondatokat,már fáradt vagyok.Azt akartam írni hogy azért hűlt le ennyire a levegő,mert...
2018. febr. 26. 00:14
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Hogy vagytok?
2018. febr. 26. 05:55
 10/17 anonim ***** válasza:
63%

Te hülye vagy.

Ott a hősugárzó, használd. A gyerek majd alszik napközben.

2018. febr. 26. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!