Elromlott a fűtés, egyedül vagyok a kislányommal?
Nem jó a kategória tudom,de talán itt vannak anyukák akik tudnak segíteni,vagy legalább csak valami megnyugtatót írni.Nagyjából 3 órája nem kapcsol be a fűtés és egyre hidegebb van.Most néztem a termosztátot,már 14 fokot mutat.A kislányom alszik,nagyon betakargattam,remélem nem fázik.Én most kabátban vagyok és fogalmam simcs mit csináljak.A párom holnap jön csak haza,neki sem tudok most szólni.Attól félek megfagyunk reggelig,annyira gyorsan hűl a levegő a házban,nem tudom mi lehet a fűtéssel.Szerintetek?Voltatok már hasonló helyzetben?Mit csináltatok?Én azért aggódom leginkább,mert pont most van ez a kutyahideg,repkednek a mínuszok.Itt nálunk,kívül -12 fok van.
37 khm
Nekünk kivétel nélkül mindig volt legalább egy hősugárzónk (bár végülis sok háztartási gép van, de a többségük igen hangos). Vészhelyzetben megteszi, pedig elég rossz lehet a szigetelés, ha 3 óra alatt kihűlt a ház (ami már-már a lehetetlenségek közé tartozik, bár elég élénk a fantáziám s van némi tudásom, így el tudok képzelni ilyen szitut is).
Egyesek ilyen helyzetben a sütőt, tűzhelyet használják, némi meleget az is ad, de azt felügyelném, biztos, ami biztos. Ha villany, akkor persze az is drága lesz, de most vészhelyzet van és nem hosszú időre, remélhetőleg. Akár beköltöznék a konyhába, ha lehet, ha csak ott lehet meleget csinálni.
Te hülye vagy.
Ott a hősugárzó, használd. A gyerek majd alszik napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!