Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdemes beszerezni egyes...

Érdemes beszerezni egyes tápszert?

Figyelt kérdés

Első babával nemtudott szoptatni a barátnőm és vásárolt babydream (remélem jól írom) egyes tápszert, hogy legyen,ha kell mert mire felírja a doki ne ordítson az éhségtől a gyereke.

Ti mit gondoltok? (Nem, nem szidni szeretnem)

Csak érdemes ha vki sejti h nemtud szoptatni? Mert gondolom ez nem biztos h pl olyan jó lehet,mint amit orvos felír.

Kötekedést hagyjuk. Szimpla(!) Érdeklődés,mert nekem is nemsokára gyerekem születik és szívesen tájékozódok néha itt is meg máshol is anyukáktól.

Koszonom.:)

2018. febr. 22. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is inkább cslami rendes tapszert javaslok milumil ha start 0+. ez hipoallergen.

Ahol en szültem ott nem írtak fel távozáskor tápszert pedig szükségünk volt rá de dm ben gyógyszettárban recept nélkül is van. Nekünk végül a gyerekorvos írt.

2018. febr. 22. 18:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen. Még átrágom magam a témán. De nagyon max veszek vmilyen HA tápszert, legyen legalább 1 dobozzal ,ha kell. Ennyi pénzt megér. Maximum vagy kesobb vagy nem lesz felbontva. Én ilysn drogériásat nem vennék. Inkabb az erdekelt ki hogy volt

Nem biztos,hogy en is veszek. Csak most van idom átvájkálni magam a témákon.:)

2018. febr. 22. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki kapott receptet, az is, akinek ömlött a teje. Amúgy nem tartom rossz dolognak, bár én inkább a gyógyszertárban vettem volna, de nem hiszem, hogy a rossmannos rosszabb, csak azért mégis. Ott biztos, hogy olyat kapok, ami jó.
2018. febr. 23. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!