Érdemes beszerezni egyes tápszert?
Első babával nemtudott szoptatni a barátnőm és vásárolt babydream (remélem jól írom) egyes tápszert, hogy legyen,ha kell mert mire felírja a doki ne ordítson az éhségtől a gyereke.
Ti mit gondoltok? (Nem, nem szidni szeretnem)
Csak érdemes ha vki sejti h nemtud szoptatni? Mert gondolom ez nem biztos h pl olyan jó lehet,mint amit orvos felír.
Kötekedést hagyjuk. Szimpla(!) Érdeklődés,mert nekem is nemsokára gyerekem születik és szívesen tájékozódok néha itt is meg máshol is anyukáktól.
Koszonom.:)
Nekem a kórházból hazafelé jövet írt fel a doki tápszert. Kórházban kapott is pótlást, mert sokat vesztett a súlyából. Férjem még aznap kiváltotta, de nem kellett végül. Nem rég múlt 5honapos a babám, 100% -ba anyatejes még. Nem baj az ha van otthon tápszer, biztos ami biztos alapon. Nem kötelező felhasználni, de ha meg kell akkor jó hogy, ha van.
27N
Én nemtudom h leszek , elso baba! De elgondolkodtatott ,h énis szerzek be 1 dobozzal biztos,ami biztos alapon. Ahogy írtátok nem muszáj persze felhasználni.:).
Nagyon szeretnek szoptatni, de igy vhogy biztonságérzetem lenne ,ha van itthon.
Nalunk sajnos cukros vizet adnak a babáknak.. szóval imádkozunk,hogy legyen tejem. Ha csak az elso pár hétben,már az is valami.
Koszonom lanyok!
+1 kérdés:
Az egyes tápszer egyáltalán adható újszülöttnek? Vagy ezek hogy vannak? Nincs nullás mint pl cumiból?
Én inkább a Milupát javaslom. Vagy a Milumilt
Babydream meg más saját márkás rossman dm-es cuccokat egy csomószor visszahívják, mert az egyik gyártó sori adag szennyezett lett vagy valami :(
Nem azt mondom hogy nem jó, de tápszerből inkább jobban ellenőrzött minőséget kellene nézni. Szerintem.
Szóval:
Mi recepttel mentünk haza a kórházból, mert kiderült, nem indult be a tejem "időben". Írtak hát. Mi nem váltottuk ki, gondoltuk megnézzük hogy alakul. Ha a párod otthon lesz veletek az első napokban vagy lesz látogatód, akkor szerintem nyugodtan hagyatkozhatsz arra, hogy majd segítenek kiváltani ha nem lenne elég tejed.
Nekem végül ki kellett váltani, de nem volt gond. Amennyit szopizott a fiam, annyit kapott, majd párom leugrott a gyógyszertárba és hozta is. Eleinte úgy is csak pótlásként kell ha egyáltalán kell. Azzal nem okozol neki gondot, ha nem azonnal keveritek be, hanem hazahozza valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!