Hogyan hat egy ilyen egy kisgyermekre, mint ami a Berki Natasa Zselykével történik?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy ebből az egészből lehet-e baja egy 4 évesnek esetleg később? Gyermek lélektani szempontból kérdezem.
Akivel még nem jött volna szembe a sztori: nyáron házasodtak volna össze a szülei, mondták a kicsinek, hogy anya meg apa összeházasodik. Decemberben még valami Eszterrel feküdt egy ágyban az apuka. Most pedig szintén van egy új nő, akivel az apukája otthonában van. Egy 4 éves kisgyermek mit tud felfogni ebből az egészből?
2018. febr. 22. 12:30
11/13 anonim válasza:
Most minden lepontozo félreértette és azt hiszi normális kapcsolatrol irtam, hogy egy gyerek azt tanulja hogy a szeretet nem állando? Elváltakrol szol a kérdés elváltak gyerekérol irtam amit ráadásul alá is támasztottak.
Értő olvasás vagy hasonlo az megy?
12/13 anonim válasza:
9: értem, és ezzel egyetértek!
13/13 anonim válasza:
Az Eszter sztem nem állandó kapcsolat volt,felfogta úgy,hogy apa egy barátja.Szerintem nem lesz rá rosszabb hatással a jelenlegi szituáció mint az amikor a szülei állanóan üvöltöztek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!