Csak én tartom túlzásnak?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, 2 gyereke van, 27 éves. Most terhes volt a harmadikkal, de elvetélt. A gyerekek közt 1 ev van, most a legkisebb 4 hónapos, szóval úgy tolják mint a nyulak... Ezt a babát sem tervezték. 7-8 hetes volt a csaj, elvetélt. Azóta minden nap gyászolós képeket, sírós, depressziós idézeteket, képeket oszt meg. Kérdem én, mire ez a nagy felhajtás, önsajnáltatás? Nekem is volt vetélésem, mégsem a fészbukon éltem ki magam. Arra nem gondol, hogy esetleg adni kellene egy kis időt a testének a regenerálódásra, akkor talán nem vételne el??? Nyilván mindenki azt oszt meg saját falán amit akar, csak szerintem ez azért már nagyon túlzás.2018. febr. 21. 15:34
11/20 A kérdező kommentje:
De miért? A nyulak szaporodnak ezerrel. Bár ők legalább tervezik :D De tényleg, nem tervezik, mégis évente szül(ne). Eltudod képzelni hány abortusza lesz majd!?
2018. febr. 22. 19:38
12/20 anonim válasza:
Szerintem is rosszindulatú vagy a nyulas kifejezés miatt. Honnan tudod, hogy mennyi abortusza lesz majd,vagy hogy lesz-e neki egyáltalán. Szerintem ostobaság fészbukozni úgy általában, főleg ilyen személyes témában. Amúgy meg az ilyen "akkor talán nem vetélne el" típusú kijelentések miatt szégyellhetnéd magad, vagy kérhetnél segítséget a saját veszteséged feldolgozásban. Nőként egy másik nőt okolni és hibáztatni egy ilyen helyzetben egyszerű aljasság. Úgy dolgozza fel mindenki az ilyen eseményt, ahogy tudja, te viszont olyanba ütöd az orrod, amihez semmi közöd.
13/20 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint az orvosok is nagyon rosszindulatúak, mert kitalálták hogy a folyamatos terhesség /szülés igenis hogy NEM jó a szervezetünknek? Ezeket nem én találom ki, hanem orvosok. Ők 9 hónapot mondanak a regenerálódásra. Szerintetek mit tud regenerálódni egy terhesség és szülés után a szervezet 2 hónap után? Talán annyit, hogy lehet újra szexuális életet élni! Komolyan sajnálom, hogy egyesek nem ismerik a védekezés fogalmát.
2018. febr. 23. 07:20
14/20 A kérdező kommentje:
Teletolja a falamat a gyásszal, illetve percre pontosan tudjuk mikor vételt el... Amit megosztanak velem, ahhoz van közöm, még ha nem is tetszik. Egyébként kétlem, hogy annyira fájna neki... Mit művelne, ha egy hozzátartozójat vesztette volna el? Inkább bele sem gondolok
2018. febr. 23. 07:23
15/20 anonim válasza:
Ahogy írtad mindenki azt oszt meg a falán amit akar. Ha neked ez túlzás meg zavar is mit vered a nyálad miatta? Állítasd le a követését és amíg vissza nem állítod nem kell látnod az önsajnáló posztjait. Másrészt meg elég bunkó vagy mert honnan a francból tudod te h mennyire akarta ezt a babát? Te is elvetéltél biztos neked is szar volt szted neki nem? Vagy mert te nem írtad ki neked jobban fájt? Kezdj kicsit a saját életeddel foglalkozni ne azzal h xy mit csinál stb. Legnagyobb gondod ez legyen az életben.
16/20 A kérdező kommentje:
Sosem értettem ezt a 'nyálverés' dolgot. Elég kulturálatlan emberek szoktak ezt mondani... :)
Honnan tudom? Na szerinted honnan? Gondolod hogy ezt nem posztolta ki??? :D KB 10 poszt szólt arról, hogy nem akarta ezt a babát, de jajj becsuszott, mostmilesz. Maradjon van ne? Nyilván én vagyok a bunkó, de érdekes mod mégis ő az aki a neten szavaztatja meg hogy mi legyen a magzata sorsa.
Őszintén, szerintem nem fáj neki. Csak szereti ha foglalkoznak vele. Mi akartuk a babát, 20 hetesen szültem meg, meg is néztem utána, szóval hidd el hogy nekem jobban fájt (nyilván mert volt mi fájjon)
2018. febr. 24. 16:44
17/20 A kérdező kommentje:
Amúgy tiltottam...
2018. febr. 24. 16:45
18/20 anonim válasza:
Tudod, szerintem zavar Téged, hogy nyíltan kimutatja a fájdalmát és empátiát kér, és Te nem tetted ezt, pedig még mindig fáj. A másik gyerekvállalásáról való megjegyzéseid keresűek és bántóak. Kérj inkább Magadnak segítséget, ha nem is a FB-n, azt én sem tenném.
19/20 A kérdező kommentje:
Kimondottan nem zavar, én inkább nevetek rajta hogy mit művel. Túlzásnak tartom, ennyi. Kértem segítséget, meg is kaptam anno. Már jól vagyok :)
2018. febr. 24. 20:58
20/20 anonim válasza:
Túlzás, de igazából egyéni, hogy ki hogy éli meg. Én úgy éltem meg, hogy azt gondoltam, ugyanaz a lélek visszajön hozzánk, csak egy egészségesebb testben. Ha zavar, hogy "telesírja a faladat", akkor elmesélhetnéd neki ezt, ha még jóban vagytok. Nem ráerőszakolni akarom másra, hogy én így dolgoztam fel, csak ha fontos neked ő, márpedig gondolom hogy az, ha egyszer foglalkoztat a dolog, akkor segíthetnél neki azzal, hogy mutatsz neki egy másik nézőpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!