Miért van az anyukák között ennyi rosszindulat?
Mióta terhes vagyok és anyukák közé kerültem találkoztam annyi rosszindulattal és irigységgel mint soha előtte az életemben. Ide is az emberek csak kötözködni járnak javarészt nem segíteni. Minden rossz amit az ember mond vagy csinál ha kicsit is eltér a megszokottól.
Komolyan elment a kedvem attól, hogy bármilyen közösségbe is menjek mert nekem erre nincs szükségem se energiám. Más is van így ezzel? Ha nem válok én is hárpiává akkor nem lesznek mamibarátaim?
Sok ember egyszerűen attól érzi jól magát, ha úgy látja, hogy a másik bénább nála. Nem leszek álszent, néha engem is megnyugtat, ha látom, hogy valami jobban megy nekem, mint másnak, szerintem ez elég sok emberben megvan.
A probléma ott kezdődik, hogy az emberek egy része folyamatosan próbálja magának generálni ezt az "én jobb vagyok nálad" érzést, ami úgy a legegyszerűbb, hogy a földbe tiporja a másikat. Ettől érezheti, hogy bezzeg ő. Na és ezt ezen a felületen úgy meg lehet tenni, hogy se a nevét, se az arcát nem kell hozzá vállalnia, tehát nem fog elterjedni róla, hogy egy bunkó paraszt, és nem kell attól tartania, hogy mindenki elfordul tőle. Ennyi szerintem.
Talán érzékenyebbek.
Itt gyakorin néhány témában forgok csak, ide, a kismama részbe segiteni járok és bár olyan helyen dolgozom ahonnan jóval pontosabb infóim vannak általában leszólnak, hogy rosszul tudom. :D
Mamibarátot biztos találsz. Elég sok kismamát látok és nagyon vegyes a kép. Lehet, hogy sokáig kell keresni, de biztos lesz olyan akivel szimpatikusak lesztek egymásnak :)
Tudod mi a legmókásabb? Az, hogy az ilyen kerdésre (mert ezt kéthetente megkerdezi valaki), azok is válaszolnak nagy egyetértően (nevekből látom), akik más kérdéseknél tipikusan a nagy véleményezők szoktak lenni pont mint akikről írsz! :)
Na ez a szomorú és egyben választ is ad neked. A legtöbb anyukanak foggggalma sincs arról ha okoskodik, kihaénnem-kedik, ítélkezik. Mert az ilyen kerdésekre mint amilyet te most feltettél úgy válaszolnak, hogy ó hát ők sem értik miért ilyenek az anyukák - holott más kérdéseknél ők is ugyanolyan véresszájúak.
Tényleg sok ilyen kérdésre névvel válaszolnak és neha ugyanaz a nick név ítélkezik pár kérdéssel lejjebb a csinos anyukára vagy a tv néző gyerek anyukájára.
Vicc, komolyan.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!