Nézd, én a császárnál is majdnem ott hagytam a fogam, szóval...
Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy a császármetszés olyan buli? Amikor én szültem, a természetesen szülő nők 1 nappal a szülés után már "szaladtak", míg én 1 hét után is alig bírtam felkelni az ágyból. Borzasztó fájdalmaim voltak. Bármit megadtam volna, ha szülhettem volna természetesen.
De biztos van olyan orvos, aki megcsinálja neked, ha fizetsz érte.
2018. febr. 13. 18:44
12/31 anonim válasza:
11# sosem tudhatod masoknak mi jó. Maximum azt h neked milyen volt az a császárod.
2018. febr. 13. 19:05
13/31 anonim válasza:
"Mindekozben meg Romaniaban is kerheto csaszar , az osszes europai orszaggal eggyuttveve."
Ez nem igaz!
Nyugat-europai orszagban elek, es nem valaszthattam egyik szulesemnel sem (mas kerdes hogy en nem is akartam csaszart). Ket kulonbozo korhazban szulettek a gyerekeim, es kulon kiemeltek, hogy ha csak valami nagyon nem indokolja, akkor nem csaszaroznak.
Ugyhogy ne altalanositsunk!
2018. febr. 13. 19:27
14/31 anonim válasza:
Amikor meg én szültem természetes úton másodszor, 4en voltunk egy szobában, a többiek császárosak voltak, és az első nap kivételével ők szaladgáltak, én meg a gátsebem miatt ülni sem tudtam, menni sem. A császárosok segítettek nekem. Van ilyen is, olyan is, persze. Ha lenne 3. baba, és lehetne, biztos császárt szeretnék!
2018. febr. 13. 19:32
15/31 anonim válasza:
Én pl személyesen nem ismerem, de tudom, hogy Fejős Éva írónőnek tavaly programozott császárja volt. Szóval lehet Magyarországon ilyet kérni. Csak ahhoz fogadott orvos kell és nem olcsó. Egyébként nem is biztos, hogy hagyományos úton szülnél. Én pl nem tágultam eléggé, a lányom belekakilt a magzatvízbe és császáros lettem. Abszolút nem fájt, de én egy hétig utána nem voltam a magam ura. Viszont másodszorra is reménykedem a császárban.
2018. febr. 13. 19:47
16/31 A kérdező kommentje:
Biztos nem buli a császár sem de bulisabb mint vajúdni kitudja meddig, meg mindenféle kellemetlen dolog én nem bírnák feküdni órákig és nyomni várni a fájásokat stb ott halnék meg sajnos.
A császár kiszámíthatóbb én úgy gondolom.
2018. febr. 13. 20:19
17/31 anonim válasza:
Én szültem császáral is simán is.A császárhoz képest a sima szülés leány álom volt 9 orát vajudtam de ezerszer sima mint egyszer császár.Most pocakban a 3 ik babó öt is szeretném megszülni ha megtudom.
2018. febr. 13. 20:23
18/31 anonim válasza:
Ha betöltötted a 35 èvet, akkor lehet kèrni az elektìv csàszàrt. Vagy ha talàlsz olyan dokit, aki pènzèrt hajlandò rà. 3 csàszàrom volt, az első 21 òrànyi kőkemèny oxitocinos vajùdàs utàn. Engem annyira megviselt, h màsodszorra mindenkèpp termèszetesen szerettem volna szülni, de a lànykàm a 34.hèten haràntba fordult. 🙁 Ìgy a harmadikat màr ugye nem engedik 2 csàszàr utàn simàn szülni. Èrdekes, engem a màsodik viselt meg fizikàlisan a legjobban, rettenetes volt. A harmadik meg egèsz tűrhető. Dèlelőtt můtöttek, màsnap dèlelőtt szinte szaladtam, törökülèsben ültem az àgyon... De mègis, akàrmennyire fàjt a vajùdàs az elsőnèl, èn ezerszer inkàbb azt a fàjdalmat vàlasztanàm, mint a csàszàr utàni kìnokat.
2018. febr. 13. 20:24
19/31 anonim válasza:
13 -as, hol elsz, hogy nem kerhettel csaszart ? Tudtad, hogy lehet ?
2018. febr. 13. 22:23
20/31 anonim válasza:
15!
A programozott császár nem azt jelenti, hogy anyuka kérésére végzik, hanem azt, hogy előre látható komplikációk miatt bele se kezdenek a hüvelyi szulesbe hanem egyértelműen csaszarmetszest végeznek. Ez lehet, higy már kora terhessegben kiderul, van amikor még a teherbeeses előtt is egyértelmű. Nem azonos a kívánságra végzett császárral.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!