Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálhatja ezt a...

Miért csinálhatja ezt a kisbabánk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, hogy a 9 hónapos gyermekünk háromnaponta, mikor férjem éjszakára megy, megcsinálja a cirkuszt. Nem hagyja aludni. Hiába megyek át hozzá, addig nyomja amíg a férjem azt nem mondja, hogy "na ma sincs alvás". Elmegy 5 órakor dolgozni és 6tól 6ig alszik, mint a bunda. Fogzik, van 2 foga kijövőben, de nincs probléma akörül. Hasa se fáj. Szepa sincs, mert ezt csak éjszakás előtt csinálja. Férjem foglalkozik vele nagyon sokat, még csak erre se lehet mondani. Ma már kiakadtam és káromkodtam egyet, mert férjem néha (nem mindig) azt hiszi, hogy én üvöltetem. Éjszakás után nincs ilyen cirkusz. Férjemnek elég hosszú, hogy 6tól másnap reggel 6ig fent van. Mit tehetnénk?

2018. febr. 13. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
A férjed mondja előbb, hogy "na ma sincs alvás".
2018. febr. 13. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazáb értem. Ha a férjed elmegy éjszaka dolgozni, akkor mikor nem hagyja aludni?

Ha a baba másik szobába alszik akkor a férjed miért nem képes aludni? Nem biztos, hogy a gyerekkel van a baj, inkább a férjed alszik rosszúl.

Ès a gyerek nem direkt csinálja, ö még abból semmit nem fog fel, hogy az apa éjszakára megy aludni...

2018. febr. 13. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát mikor annyira nyomja a gyerek, senki nem tud tőle aludni. Nappal pihenne picit. Nálunk a kandalló miatt nincs teljes válaszfal, így jobban áthallatszik minden. Oké, hogy nem tudja, hova megy a férjem, de mindog csak ezen a napon csinálja. Elmegy a férjem, utána alszik.
2018. febr. 13. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Férjem foglalkozik vele nagyon sokat, még csak erre se lehet mondani. Itt a pont a kérdésbe.Hol vagy te?Jobban szereti mint téged s tudja hogy el fog menni.Egyszerűen csak nem akarja.A lányom levegőt nem vett mikor mukába mentem,s emiatt gyakran vissza kellett mennem megnyugtatni hogy apa dolgozni megy s nem világgà.Okosak nagyon.19 hónapos a kicsim s olyan okos hogy elmondani nem lehet.
2018. febr. 13. 12:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy jövök én ide? Hogyan kombináltad már ki, hogy engem nem szeret? Idióta..csak azt mondtam, hogy foglalkozik vele sokat, mert tuti az lett volna, hogy elhanyagolja..
2018. febr. 13. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ezt akkor csinálja, amikor a férjed nappal aludna? Ha igen, vidd el addig sétálni. Férjednek meg javaslom a füldugót. Simán lehet, hogy már rá vagytok stresszelve, hogy lehetne ilyenkor őt kizárni, és ezt érzi.
2018. febr. 13. 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
A férjed a hálóban alszik füldugóval, bazárt ajtóval, a gyerek meg hisztériázzon a nappaliban, vagy vidd sétálni, játszóházba, stb.
2018. febr. 13. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is sokat éjszakás apa, baba még a pocakban, de én tuti elviszem otthonról, ha nem bírja ki hiszti nélkül majd, nem szeretem, ha apa nem alszik normálisan.

2018. febr. 13. 17:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

Sajnos a séta nem opcionális, mert az utcánkban rossz, régi földút van és most is esik az eső. Olyan nagy a latyak, hogy kimentem és tiszta dzsuva lett a cipőm. A babakocsi elsüllyedne benne. Az esőt mostanában hó is váltogatja, olyankor elég sok esik, akkor se tudom kivinni. Tavasszal már másabb lesz.

2018. febr. 13. 17:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Az udvarra szoktunk kimenni, ha nem esik. Olyankor 2-3 órát is elvan. De ma havas eső esett, így offos volt :(
2018. febr. 13. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!