Kb. mennyi idő alatt küldték ki az újszülött adókártyáját?
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 17:47
1/9 A kérdező kommentje:
Az anyakönyvi kivonat, taj kártya és a lakcímkártya megérkezett. Adószám nélkül viszont nem tudok intézni semmit.
2018. febr. 12. 17:48
3/9 anonim válasza:
pfuuuh volt vagy három hónap legalább.
adókedvezményhez ha kell akkor felhívod őket és megmondják a baba adószámát :)
4/9 anonim válasza:
Adóazonosító jelet hamar kapsz, csak be kell menned NAV irodába és papíron adnak igazolást róla. Így már tudtuk használni mindenféle ügyekhez, még lakástakarékot is lehetett rá nyitni.
De a fizikai kártya nálunk is lassan készült.
5/9 anonim válasza:
A kártya vagy 3 hónap volt de az igazolás az adószámról a Kincstártól kb 1 hónap alatt megjött, azzal mi mindent tudtunk intézni.
7/9 anonim válasza:
volt vagy 3 hónap. De én kaptam levelet a babakötvényről, és abban benne van az adószám
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam erről a lehetőségről, hogy a NAV ad igazolást az adószámról, így sikerült elrendeznünk. Köszönöm szépen a segítséget!
2018. febr. 18. 19:31
9/9 anonim válasza:
Szívesen. De amúgy nem adoszam hanem adoazonosito jel. Adoszam a cégeknek van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!