Ti is vesztek mindig valamit a gyereknek?
Én is ilyen vagyok, ha csak a kisboltba ugrok be, akkor is szinte "kényszeresen" vennem kell valami apróságot neki, legyen az egy gyümölcspüré vagy müzliszelet. Sőt, a férjemnek is mindig kedveskedek valami aprósággal. Ő is ugyanilyen egyébként, úgyhogy ebből nálunk nincs probléma.
Néha előfordul, hogy veszek nagyobb dolgot is (pl játék), de ez azért ritkább, és inkább csak akkor fordul elő, ha valami akciósat látok.
Nem. Nem telne rá.
Néha persze kap valamit, de ha mindig vennék mást is a szükségeseken túl, akkor hó végére nem maradna pénzünk.
Minden gyerek minden nap kap apróságot.Rudit, chipset ilyeneket.Nekem ez bele van kalkulálva.
Ruhát ha szükséges.
Azért ahogy nő a gyerek változnak az igények.Míg a nyolc hósomnak fogalma sincs róla kap e valamit, de a 11 éves már pontosan tudja mit szetetne.A nagy fiam már nem él velünk de ha jön haza neki ugyan úgy veszek.
Nekem szerintem az is közrejátszik, hogy dohányzom és úgy vagyok vele, hogy ha arra telik, leégne a pofám ha a gyereknek nem jutna naponta egy chipsre....
Igen szoktam venni valamit ha vásárolok ma pl egy nagy doboz legot vettem mert féláron volt. Ezt a félévi biziért kapja de spontán jött meglepi lett :)
Nasit szoktam venni de joghurt, gyümi péksüti állandóan van itthon, így ez nem állandó.
Könyveket rendszeresen kap miután kiolvasott egyet. De ezt együtt vesszük meg, most a star wars a mindene.
Ruhákat ritkán veszek akcióban a nagyszülei piaci árusok így rengeteg ruhát kap onnan.
10-es!
Azert nem felesleges dolog a picinek valamit venni. Megmondom, miert: egyfajta gesztus, hogy mindig gondolsz ra. Akire nem gondolsz, nem jut eszedbe, hogy vegyel neki egy csokit. Apro figyelmesseg. Nincs eloirva, de jol esik. Mint Valentin napkor a virag. Az se felesleges, hanem a szeretet egyfajta kimutatasa. Attol fuggetlenul is, hogy nem penzben fejezzuk ki.
Én csak várandós vagyok, de szerintem én is meg fogom lepni ezzel-azzal a gyerekeimet, ahogyan a férjemet is.
Egyetlen dologhoz fogok ragaszkodni de ahhoz nagyon, mert az én anyám is így tett és a mai napig se tudok elég hálás lenni: nem vennék neki élelmiszeripari hulladékokat (évente maximum pár, különleges alkalommal). Nutella, chips és társai - pálmaolajos, tartósítószeres, ízfokozós borzalmak... Nem is értem, aki ezekkel naponta elhalmozza a gyerekét, az hogy nem látja, hogy potenciálisan mennyit árthat neki? Az elhízás és az ezzel járó testi-lelki bántalmak a legkevesebb...
19-es vagyok. Vártam 10 percet, hogy a gyerekeiket élelmiszeripari hulladékkal etető anyák lepontozzanak. Ollé :D
De azért azt megsúgom, hogy csak mert nekem kevés a százalékom, a gyerekeitek ugyanúgy megszívják a tudatlanságotok miatt. Nem kell(ene) ma már messzire menni hiteles infóért arról, hogy a homo sapiens nevű lényt mivel szabad és nem szabad etetni. Gugli a haverotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!