Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elhúzódnak a...

Szerintetek elhúzódnak a látogatási tilalmam az influenza miatt márciusig?

Figyelt kérdés
Tudom , kicsit hülye kérdés. De tart egy ideje , mennyi ido alatt zajlik le egy ilyesmi járvány vajon?:/
2018. febr. 8. 10:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Tilalmak*
2018. febr. 8. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom általában március közepe. De ez nem fix, ha a megbeteg száma már nem éri el a járványküszöböt, akkor már nem beszélünk járványról. Szóval amíg nem kezd el csökkenni a megbetegedések száma, addig minimum tart.
2018. febr. 8. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Amikor én szültem, akkor január közepétől március végéig volt látogatási tilalom. Április elején szültem.
2018. febr. 8. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
A hírek szerint február közepére várják a tetőzést. Ha ez így lesz, akkor simán kitolódhat márciusig a látogatási tilalom.
2018. febr. 8. 11:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Jaj.:/

Nemár.. mert pont most kell ennek jönnie.

Akkor nem sok esély van, h "megúszom" ezt.. csak nemtudom akkor h lesz ha kell majd vmi és nem hozhatják be Nekem.:/ szuper :/

Ma hallottam ,h eddig csak nőtt a betegek száma nem csökkent

Én 2 héttel ezelőtt kaptam el, par napja jöttem ki belőle :/

2018. febr. 8. 11:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Márc 17re vagyok kiírva , de ha jövőhéten is faros lesz, kiír császárra 1-1,5héttel előbb.
2018. febr. 8. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ezt is hozzáteszik tilalomkor: "Természetesen, akik írásban, védőoltási könyvvel igazolják, hogy legalább két hete felvették a szezonális védőoltást, bemehetnek az osztályokra és meglátogathatják hozzátartozójukat. Az apás szülések sincsenek tiltva. Ehhez az szükséges, hogy az édesapáknak ne legyen felső légúti panaszuk és, hogy használjanak védőfelszerelést."
2018. febr. 8. 13:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Csaszarom lesz. Nem lehet apás sajnos.

De jo lenne ha legalabb o bejohetne egy nap egyszer picit :(

2018. febr. 8. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én tavaly március 16an szültem, de március 1tol már kórházban voltam. Akkor már fel volt oldva a tilalom. Nekünk külön hangsúlyozták, hogy ha apuka beoltatja magát, akkor bemenet látogatni.
2018. febr. 8. 21:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem oltatja be magat. Par eve megtette egyszer es iszonyu beteg lett tole.:/ :(
2018. febr. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!